Cadouri pentru copiii defavorizati din Barlad

Sub motto-ul “Un Cadou, un Zambet” Mos Craciun a ajuns si la copiii mai putini norocosi din Barlad. Asociatia “Sfantul Stefan” a oferit acestora in Ajun, in cadrul unei serbari din Oraselul Copiilor, cadouri cu ocazia Craciunului.

Insotiti de atmosfera magica a Sarbatorilor, copiii cu dizabilitati si proveniti din mediul rural s-au adunat la ora 12.00 in Oraselul copiilor din centrul orasului Barlad, in asteptarea lui Mos Craciun. Cu ajutorul sponsorilor Farmexpert Timisoara, a Editurii Nemira, Danone, a agentiei de turism New Concept Travel – Concept Consult and Prospect SRL, S.C. Cleopatra Center Barlad, S.C. Confectii Barlad S.A., peste 50 de copii au primit cadouri constand in carti, vitamine si medicamente, haine si dulciuri.

“Este o mare onoare si bucurie sa fim ajutati de companii atat de importante din Romania, mai ales in vremurile pe care le traim noi acum” a declarat dl. Benoni Dragomir, directorul Asociatiei “Sfantul Stefan”. Serbarea a avut ca invitati de onoaare diverse autoritati publice si parteneri locali, care, alaturi de membrii asociatiei, au ascultat colinde cantate de cei mici.

Asociatia Sfantul Stefan deruleaza anual astfel de campanii, resusind de fiecare data, in limita posibilitatilor, sa aduca o bucurie celor mai putini norocosi. “Un cadou, un zambet!”  a fost sustinuta la nivel local de catre diverse institutii publice si parteneri media, precum Primaria Municipiului Barlad, Casa de Cultura “George Tutoveanu”, Teatrul “Victor Ion Popa” si Radio Unison.

Pentru informatii suplimentare, incheiere parteneriate sau donatii, va rugam contactati:

Moraru Georgiana Iulia

Manager Proiecte

Tel. 0742 011 690

E-mail: filiala.sf.stefan@gmail.com

Moraru Rica Costel

Manager Proiecte

Tel. 0761 326 005

E-mail: filiala.sf_stefan@yahoo.com


Nota pentru redactori:

Asociatia “Sfantul Stefan” face parte din Liga Natională a Organizatiilor Persoanelor cu Dizabilitati din Cooperatia Mestesugareasca – L.N.O.P.H.C.M.

Asociatia desfasoara diverse proiecte, fiind un membru activ al orasului Barlad, avand ca obiectiv integrarea persoanelor cu dizabilitati in societate, alaturi de diversi parteneri: Primaria Municipiului Barlad, Casa de Cultura “George Tutoveanu”, Teatrul “Victor I. Popa”, Spitalul Municipal, ANPH – Asociatia Nationala a Persoanelor cu Handicap, precum si de diverse companii: S.C. CUP, Paloda.