Cadouri barbati Vs Cadouri Femei

Se stie ca exista o mare diferenta intre sexe si comportamentele acestora. Exista cateva diferenta care pot sa intervina in deciziile noastre atunci cand cumparam un cadou pentru barbati sau femei.

Iata cateva teorii sau zicale pentru cadouri barbati si cadouri femei:

“Femeile sunt mai sensibile decat barbatii”

Daca intr-adevar femeile sunt mai sensibile decat barbatii, atunci cadourile romantice ar fi ideale pentru orice femeie. Ciocolata si un buchet de trandafiri sunt, desigur, un cadou bine cunoscut ca fiind romantic. Cu toate acestea,  v-as sugera ceva un pic mai personal, cum ar fi un mesaj personalizat intr-o sticla, aici isi pun amprenta cadourile personalizate, care sunt si ele o alegere perfecta.

“Femeile iubesc cumparaturile”

Fie la cumparaturi pentru haine, genti sau pantofi, cele mai multe femei ar fi de acord cu aceasta zicala. Desigur, exista si exceptii. Pentru cele care adora sa isi petreac timpul in magazine, un cadou ideal ar fi un voucher de cumparaturi extravagant la unul sau mai multe dintre magazine lor preferate.  Un cadou mai interesant ar fi sa va petreceti ziua cu persoana de sex feminin in magazin, platind cumparaturile. Ea ar aprecia cu siguranta compania dumneavoastra şi, desigur, si cadoul primit.

“Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete”
Daca ii cumparati oricarei femeie un diamant, va va iubi mereu. Cumpararea un diamant incrustat cu bijuterii nu este cel mai des cadou pe care o femeie il primeste. Un astfel de cadou va pune cu siguranta un zambet stralucitor pe fata femeii iubite.

Exista o varietate de site-uri specializate pentru cadouri femei, de unde veti putea achizitiona online tot ceea ce femeile isi doresc.

“Drumul catre inima unui barbat este prin stomacul lui”

Este corect sa afirmam ca majoritatea barbatilor au dezvoltat o adevarata dragoste pentru alimentatie  si bere. Prin urmare, cadourile potrivite ar fi  bere buna, mancarea preferata sau o cina romantica la restaurantul sau favorit sau chiar gatiat in casa.

“BăieÅ£ii ÅŸi jucăriile lor, toÅ£i barbatii iubesc gadget-urile”

Daca  barbatul din viata dumneavoastra  este mereu in cautare de butoane,  parghii pentru a trage, piata este suprasaturata de gadgetu-ri inutile si nefolositoare. Fiti selectiv cu ceea ce cumparati. Sugestia mea ar fi sa cumpere un obiect gadget,  care sa apartina unui domeniu de care el este pasionat.

Cadourile pentru barbati cat si pentru femei sunt si au fost de cele mai multe ori decizii destul de dificile. Cu ajutorul acestor zicale veti reusi sa alegeti poate putin mai usor un cadou pentru un barbat sau o femeie.