C.N.Cardiologie 2011- un eveniment prestigios cu traditie!

In perioada 26-28 mai 2011, Crystal Palace Ballrooms a gazduit Conferinta Nationala de Cardiologie in Medicina Generala, eveniment medical creditat CMR, dedicat medicilor specialisti in cardiologie.

Evenimentul prezidat de Prof. Dr. Mircea Cinteza a oferit medicilor participanti prilejul de a asista la simpozioane de firma, precum: Betablocantele in continuumul cardiovascular (simpozion Merck Serono),” DA! Putem face mai mult pentru pacientul cu diabet zaharat tip 2”(Simpozion Abbott) si la lucrarile conferintei ce au inclus cursuri de cardiologie preventiva, cardiologie pediatrica, ecocardiologie (prin participarea Prof. Dr. A. D.D.Ionescu, Prof. Dr. Catalina Arsenescu, Prof Dr. I. Bruckner , Conf. Dr. A. Costache, Conf. Dr. I.M. Coman, Prof. Dr. Maria Dorobantu, Conf. Dr. S. Balanescu, Prof. Dr. Minerva Muraru).
Participantii, peste 1200 la numar, cu o medie de participare de 500-600 pe zi, au primit gratuit cartea “Update-Ghiduri de diagnostic si tratament in cardiologie” care contine update-uri ale celor mai utile ghiduri internationale in cardiologie. In cursul anului 2011, revista Practica Medicala va publica un al doilea supliment coordonat de Prof. Dr. A. Restian, dedicat patologiei cardiovasculare si Ghidurilor de Practica, ce va include comentarii, dezbateri si recomandari utile in adapatarea cu succes a noutatilor in contextul practicii medicinei de familie in Romania.
Pe langa reperele informationale utile, sponsorii conferintei au venit cu ultimele noutati in materie de tratamente medicamentoase, modalitati de abordare a unui stil de viata sanatos, alternative la produsele clasice de tratament, aparate si ustensile ingenioase menite sa usureze procedurile de diagnosticare si tratament.
Coffee break-urile au fost asigurate de firmele Danone si Nestle, iar de la standul Tefal medicii participanti s-au delectat cu produse sanatoase, usor de preparat datorita celor mai noi aparate electrocasnice. Cocktailurile organizate la sfarsitul primelor doua seri au fost asigurate de Crystal Palace Ballrooms.
La finalul evenimentului, in ziua de sambata, participantii au primit diplome care le confera 18 puncte EMC, certificate creditate de CMR.

Sponsori: ABBOTT PRODUCTS, CHIMIMPORT (MERCK SERONO), DR. REDDY’S, AC HELCOR, BIOEXPERT / MICROLIFE ROMANIA, D&G GROUP, DANONE HEALTH & NUTRITION, DEVIN APA DE IZVOR, LABORMED, MEDCO MEDICAL CO / OMRON, MEDFARM TRADING, MED-TELESYSTEMS, PFIZER ROMANIA, SECOM, TEFAL ROMANIA,.
Sponsori Ghiduri Cardiologie: ABBOTT PRODUCTS si MEDOCHEMIE.
Luiza Maria Camen
PR&Marketing Manager
0721 155 505
luiza@empire.com.ro