Butterflies in My Stomach – concerte în Sibiu, TimiÈ™oara È™i Târgu MureÈ™

Butterflies in My Stomach (BiMS), trupa care îţi dă peste cap toate simÅ£urile, te invită să vii pe 7 martie în Atrium Classic Cafe (Sibiu), pe 8 martie în Arqa (TimiÈ™oara) È™i pe 9 martie în J’ai Bistrot (Târgu MureÈ™) È™i să te pregăteÈ™ti de dans, visare È™i energie. Poate È™i de un strop de dragoste în plus pentru că, se È™tie, când este vorba de muzica „fluturilor”,surprizele nu se lasă aÈ™teptate!
Butterflies in My Stomach este una dintre cele mai cunoscute, respectate È™i dorite formaÈ›ii de nu-jazz, funk È™i acid jazz din România. BiMS, a cărei muzică însumează elemente de funk, nu-jazz, electro, trip-hop, chill, a fost înfiinÅ£ată în primăvara anului 2005. ÃŽn luna martie a anului 2011, Butterflies in My Stomach au lansat albumul intitulat “Magic Store” (MHO Music)

Catrinel (voce), Bujor (bas), Meghi (clape È™i samples), John (chitară) È™i Laurentze! (tobe) sunt cei care fac posibil ca ceea ce simÈ›i să devină muzică. O muzică elegantă, cu o atmosferă È™i un „vibe” aparte…

7 martie – Sibiu – Atrium Classic Cafe (Piața Mică, nr. 16)– ora 21:00 (intrare 20 lei)
8 martie – Timișoara – Arqa (str. Vasile Alecsandri nr.7)– ora 22:00 (intrare liberă pentru doamne și domnișoare, intrare băieți 20 lei)
9 martie – Târgu MureÈ™ – J’ai Bistrot (PiaÈ›a MărășeÈ™ti, nr.6) – ora 21:00 (intrare 15 lei)

RecunoaÈ™tem, prima ieÈ™ire din Capitală din acest an a fost special rezervată unei călătorii cu semnificaÈ›ii pentru fiecare dintre membrii trupei BiMS. Și nu, nu vom recunoaÈ™te că este vorba de amintiri cu bătăi de inimă mai intense… 🙂