Business woman, chic woman!

Butonii sunt accesorii de moda ce au darul de-a condimenta vestimentatia business si de gala, conferind purtatorului un plus de clasa demna chiar de un titlu nobiliar.
Initial camasa cu mansete pentru butoni era elementul indispensabil din garderoba barbatilor insa, de-a lungul veacurilor, a cucerit tot mai mult teren in dressingul doamnelor ce activeaza in mediul corporate si nu numai.
Precursorul butonilor din zilele noastre a aparut inca din secolul al 16-lea, fiind extrem de popular pana ce Louis XIV a folosit pentru camasile sale perechi identice de butoni de sticla uniti printr-un lant scurt.
Astazi, accesorizarea camasii cu o pereche de butoni bine aleasa transforma radical nu doar camasa, ci intreaga tinuta, iar pentru femei sunt o alternativa la monotonia dress cod-ului intalnit adesea in mediul business.

 

Colectia de butoni de camasa ArtDeco Bijoux sunt conceputi pentru a satisface gusturile cele mai rafinate ale consumatorului high-end, preocupat de stil si eleganta. Creeatiile se adreseaza in principal doamnelor, insa nici domnii nu sunt lasati deoparte, ArtDeco Bijoux oferindu-va si o gama de butoni unisex. Designul unic, realizat din sarma placata cu argint este accentuat de tonurile bogate ale pietrelor semipretioase.
Daca impartasesti pasiunea noastra pentru eleganta, originalitate si stil, cu siguranta vei aprecia aceasta colectie.
Despre Art Deco Bijoux

www.artdecobijoux.eu este un boutique online de bijuterii haute de gamme, lucrate manual cu insertii de pietre semipretioase.
ArtDeco Bijoux creaza exclusiv pentru TINE – femeia moderna, al carei simt estetic ridicat tanjeste dupa originalitate si calitate. Intr-o piata sufocata de conformism si liniaritate, noi iti oferim ,,acel ceva” care face diferenta. Purtand bijuteriile noastre vei dobandi incredere neclintita in atuurile tale si nu in ultimul rand, vei fi GLAMOUR!