Business Networking si Digital Marketing cu Filipe Carrera: ultimele zile pentru inscrieri!

Mai sunt doar cateva zile pentru a va putea inscrie la doua workshop-uri inedite sustinute de un expert de calibru international, Filipe Carrera, la Bucuresti. ProActive Solutions va invita la Business Networking – solutii practice pentru dezvoltarea retelei de afaceri pe 19 aprilie si la Digital Marketing – Cum sa fii eficient in era digitala pe 20 aprilie.

Workshop-ul Business Networking – solutii practice pentru dezvoltarea retelei de afaceri vine sa abordeze un concept din ce in ce mai folosit in climatul actual de business, tocmai pentru ca reprezinta un instrument ieftin si la indemana de crestere si promovare a afacerii dumneavoastra. Evenimentul va include si o sesiune interactiva de business networking, conceputa si sustinuta de specialistii Romanian Managers. Prin networking role-play, participantii vor invinge retinerile initiale care pot aparea in cadrul evenimentelor de networking, isi vor putea analiza punctele forte si ariile ce urmeaza a fi imbunatatite si vor avea ocazia de face primii pasi spre networking-ul eficient sub indrumarea expertilor.

In cadrul workshop-ului Digital Marketing – Cum sa fii eficient in era digitala, focusul va fi pus pe impactul noilor tehnologii informationale asupra promovarii afacerii dumneavoastra si a modului in care puteti pune instrumentele new-media in slujba atingerii obiectivelor de promovare si vanzare. Consumatorul generatiei Web 2.0. ne impune o comunicare aparte si o regandire a strategiilor de promovare. Cum faceti aceste schimbari in mod eficient veti afla de la Filipe Carrera, pe 20 aprilie.

Pentru mai multe informatii despre derularea evenimentelor, tarife de participare si pachete speciale oferite in parteneriat cu Ziarul Financiar si Business Magazin, va invitam sa accesati www.proactivesolutions.ro sau sa ne scrieti la info@proactivesolutions.ro .

In organizarea acestui eveniment, ProActive Solutions se bucura de sprijinul partenerului oficial: Camera de Comert si Industrie a Romaniei, al partenerilor media exclusivi ai evenimentelor: Ziarul Financiar si Business Magazin, precum si al partenerilor: JCI Bucuresti, Romanian Managers, Meteor Press, PC World, Computer World,  reteaua Arhipelago, startups.ro, hr-romania.ro, Elevate, Empower, CentruldePresa.ro, CalendarEvenimente.ro.