Business Networking: Invatati de la Filipe Carrera cum sa va dezvoltati reteaua de afaceri!

ProActive Solutions va invita pe 19 aprilie, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, sa deprindeti de la un expert de calibru international, Filipe Carrera cele mai valoroase tehnici de networking, pe care sa le puneti in slujba dezvoltarii afacerii dumneavoastra. Workshop-ul va include si o sesiune de networking role-play asigurata de specialistii Romanian Managers.

Networking-ul in business constituie un concept din ce in ce mai folosit in climatul actual de business, tocmai pentru ca reprezinta un instrument ieftin si la indemana de crestere si promovare a afacerii dumneavoastra.

In cadrul workshop-ului Business Networking – solutii practice pentru dezvoltarea retelei de afaceri, Filipe Carrera, speaker si coach international, va vorbi participantilor despre:

  • Care este rolul pe care Business Networking-ul il ocupa in strategia de dezvoltare
  • Cum facem Business Networking eficient
  • Cum identificam oportunitatile de Business Networking
  • Cum corelam Business Networking-ul cu evolutia new-media
  • Ce beneficii ne aduce Business Networking-ul international

Workshop-ul va include o sesiune interactiva de business networking, conceputa si sustinuta de specialistii Romanian Managers. Acestia au raspuns afirmativ propunerii ProActive Solutions de a  aduce un plus de aplicabilitate evenimentului, contribuind cu expertiza pe care o detin pe segmentul de networking role-play. Participantii, prin intermediul aplicatiei, vor invinge retinerile initiale care pot aparea in cadrul evenimentelor de networking, isi vor putea analiza punctele forte si ariile ce urmeaza a fi imbunatatite si vor avea ocazia de face primii pasi spre networking-ul eficient sub indrumarea expertilor.

Business Networking – solutii practice pentru dezvoltarea retelei de afaceri este un eveniment care se adreseaza deopotriva antreprenorilor, managerilor, profesionistilor in comunicare, reprezentantilor ONG-urilor, echipelor de vanzari si liber profesionistilor. Acesta este al doilea eveniment de gen sustinut de Filipe Carrera la Bucuresti, fiind urmat, pe 20 aprilie, de workshop-ul Digital Marketing – Cum sa fii eficient in era digitala.

ProActive Solutions doreste sa vina in intampinarea tuturor celor interesati de dezvoltarea abilitatilor profesionale, oferiindu-le o serie de discount-uri pentru inscrierile din timp, precum si doua pachete speciale „Fii informat!” si „Fii informat! Plus”, care includ un abonament combinat la Ziarul Financiar si Business Magazin pentru 12 luni si cartea Era turbulentelor – Aventuri intr-o lume noua de Alan Greenspan: un titlul must-have in climatul economic actual. Tarifele de participare si pachetele speciale pot fi consultate pe www.proactivesolutions.ro .

Filipe Carrera este speaker international, trainer, coach si consultant. Detine un Master in Business Administration si este specializat in economie, e-business, e-learning si marketing. In 2008 a primit distinctia de cel mai bun trainer din lume la congresul mondial al organizatiei Junior Chamber International, unde el este responsabil dezvoltarea oportunitatilor de training ale organizatiei in Europa.

Romanian Managers este co-organizator al workshop-ului Business Networking – solutii practice pentru dezvoltarea retelei de afaceri, sustinut de Filipe Carrera.

In organizarea acestui eveniment, ProActive Solutions se bucura, de asemenea, de sprijinul partenerului oficial: Camera de Comert si Industrie a Romaniei, al partenerilor media exclusivi ai evenimentelor: Ziarul Financiar si Business Magazin, precum si al partenerilor: JCI Bucuresti, Meteor Press, PC World, Computer World,  startups.ro, nonverbal.ro, Elevate, Empower, CentruldePresa.ro, CalendarEvenimente.ro.

Pentru inscrieri: info@proactivesolutions.ro & www.proactivesolutions.ro.