Bursa Locurilor de munca Online a doua edite marca YourJobs – rezultate!

Portalul national de joburi www.yourjobs.ro a gazduit in perioada 21.02.2011 – 31.03.2011 Bursa Locurilor de Munca Online!
Aceasta a fost cea de-a treia Editie a Bursei de Locuri de Munca Online organizata sub marca YourJobs!!!
In cadrul Bursei de Locuri de Munca Online marca YourJobs accesul a fost gratuit, pentru orice candidat sau companie doritoare de participare la eveniment!
Bursa Locurilor de Munca Online a venit in intampinarea nevoilor persoanelor interesate in gasirea unui loc de munca cat si in sprijinul angajatorilor care cauta persone potrvitie pentru anumite pozitii libere in cadrul companiei.
Companiile au putut posta anunturi gratuite de angajare in urma crearii unui cont de companie in mod gratuit.
Candidatii au avut sansa sa isi completeze on-line CV-ul, sa vizualizeze joburi postate in diferite domenii de activitate si sa aplice la joburi in concordanta cu pregatirea care o aveau la momentul respectiv!

Concluziile evenimentului din aceasta vara:
Companii – Numarul companiilor inscrie in cadrul Bursei Locurilor de Munca Online a fost peste 50, din diferite domenii de activitate, in special vanzari, munca in strainatate si turism.
Cele mai multe companii inscrise au fost din orasele: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Oradea.
Candidati -  In fiecare zi s-au inscris zeci de candidati, pana la finalul evenimentului, numarul celor inscrisi, depasind 800 de persoane. Aceste persoane sunt cele mai multe din sectorul administrativ – ca observatie se poate vedea o tendinta de trecere din sectorul public in sectorul privat.
Cei mai multi candidati au cautat joburi in strainatate: baby sitting, vanzari, transport, dar si in tara: turism, finante/contabilitate, vanzari.
Ca numar de joburi, s-au publicat peste 500 de oferte de joburi atat in taa cat si in strainaate!

Prin Bursa Online de Locuri de Munca s-a asigurat o raspandire eficienta a informatiei, extrem de rapida si in atentia publicului tinta!
In comparatie cu o participare la o Bursa De Locuri de Munca Offline, Bursa Online este o metoda mult mai ieftina: companiile isi creeaza in 5 minute contul, posteaza anuntul, iar candidatii in cateva momente completeaza un CV European si vizualizeaza sute de oferte. Si toate acestea fara cozi interminabile la unele standuri si fara oameni blocati in trafic care nu ajung sa isi lase CV-ul la compania de mult vizata!
In cadrul acestul eveniment on-line, YourJobs – Specialistul tau in Cariera i-a avut ca PARTENERI pe: www.publiceuroconsulting.ro – Agentie HR&Marketing, www.youracademy.ro  – Academia de studii on-line!