Bursa de Reclamă şi trafic.ro vă oferă un bonus de 100 de euroneţi

BucureÅŸti– 17 Noiembrie 2009- Bursa de Reclamă ÅŸi trafic.ro au încheiat un parteneriat în urma căruia publisherii înscriÅŸi în ambele sisteme primesc un bonus de 100 de euroneÅ£i în vederea tranzacÅ£ionării în Bursa de Reclamă.

În Bursa de Reclamă, cei 100 de euroneţi pot reprezenta până la 50.000 de afişări. Pentru a primi bonusul, publisherii trebuie să îndeplinească simultan următoarele condiţii:

  • să aibă site-ul înscris în Bursa de Reclamă. ÃŽn cazul în care nu au cont de utilizator, pot accesa link-ul următor.
  • opÅ£iunea Banner Exchange (BEX) trebuie să fie activată atunci când îşi definesc zonele.
  • să aibă site-ul înscris în trafic.ro, iar taxa anuală să fie plătită la zi. Dacă site-ul nu este înscris în trafic.ro, poate fi înregistrat accesând link-ul următor.

După ce îndeplinesc cele trei condiţii preliminare, transferul de euroneţi se va realiza în mod automat, iar publisherii vor primi un e-mail prin care li se va comunica acest lucru.

Despre Bursa de Reclamă

Misiunea Bursei de Reclamă TradeAds este de a crea o piaţă de publicitate online transparentă, guvernată exclusiv de principiile cererii şi ofertei. Lansată în aprilie 2009, Bursa de Reclamă este  singura platformă din România care permite optimizarea facilă a campaniilor publicitare online, atât din punct de vedere al preţului, cât și din punct de vedere al ad-urilor folosite.

Acţionând ca o bursă, TradeAds permite stabilirea prețului CPM (cost per mia de afişări) sau CPC (cost per click) în funcție de cerere și de ofertă, prin intermediul unui sistem de licitaţie de tip Generalized Second Price.

Contact

Nona Beicu

PR specialist

Tel/Fax: 0212095679
e-mail: nona.beicu@tradeads.eu

www.tradeads.eu

http://twitter.com/Tradeadseu