Budha Bar Night la Taj Restaurant!

Budha Bar Night , un nou concept de petrecere in peisajul Bucurestean va fi lansat in 15 Aprilie la Taj Restaurant!

Succesul acestei petreceri este asigurat de numai trei componente – mancarea buna, muzica cool si spatiul confortabil amenajat in culori calde.

Budha Bar Night este un concept care doreste sa promoveze un restaurant unde sa poti manca si unde totodata sa ai impresia ca esti intr-un club de noapte unde vrei sa stai pana tarziu chiar daca a doua zi te duci la servici.

Mai mult decat o marca sau un concept, Buddha Bar a devenit un adevarat stil de viata, care s-a raspandit in intreaga lume, gratie numeroaselor locatii cu acest nume, dar si compilatiilor cu acelasi nume.

Buddha-Bar Night la Taj Restaurant este o interpretare moderna, in acelasi timp calda si intima a acestui concept si ofera o noua dimensiune oaspetilor sai. Intr-un inovator Pop Art „ Eatmosphere”, datorita decorului plin de culoare si elemente exotice, dar si meniului creat pe toate gusturile, poti iesi din frenezia vietii urbane cufundandu-te intr-o baie de intinerire, fiind coplesit de farmecul si atmosfera exotica linistitoare.

Restaurant Taj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 8 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de “Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti”, decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”. 

Dorim ca fiecare vizita sa fie inceputul unei prietenii, sa intrati alaturi de noi intr-o lume in care gusturile va vor fi rasfatate de savori inedite si in care veti putea fi protagonistii unor istorii fabuloase, pline de farmec si romantism exotic !

Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti

Telefon: (+40) 021 410 18 20
Mobil: (+40) 07448 133 300

E-mail: contact@tajrestaurant.ro

Web site:  www.tajrestaurant.ro