Budha Bar Night la Taj Restaurant, Sambata 19 Noiembrie – Tango Serenata!

 

“The tango argentino is a sad thought, which can be danced”

 

Tango Serenata este tema aleasa pentru Buddha Bar Night sambata aceasta la Taj Restaurant. O experienta muzicala nostalgica, in acelasi timp pasionala si nu doar dansanta, Tango este o trecere intre trecut si prezent, intre amintire si vis, o constientizare profunda pentru momentul prezent.

 

Asa cum v-am obisnuit: muzica chill-out, decorul relaxant , varietatea de vinuri si diversitatea bucatariei asiatice sunt elementele care alcatuiesc acest concept. Budha Bar Night aduce atmosfera de club in restaurant, compilatiile alese de Dj- ul serii fiind extrase chiar din albumele Budha Bar.

 

Urmand exemplul locatiilor Budha Bar am gasit inspiratia sa cream Budha Bar Night, si sa transformam Taj in  <<a late dining restaurant>>, o destinatie pentru o iesire tarzie,  dupa ultimele tendinte in materie de mancare si divertisment.

 

Mai mult decat o marca sau un concept, Buddha Bar a devenit un adevarat stil de viata, care s-a raspandit in intreaga lume, gratie numeroaselor locatii denumite astfel, dar si compilatiilor cu acelasi nume.

 

Restaurant Taj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 8 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de “Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti”, decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”. 

 

Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti

 

Telefon: (+40) 021 410 18 20
Mobil: (+40) 0748 133 300

 

E-mail: contact@tajrestaurant.ro

 

Web site:  www.tajrestaurant.ro