Bucureștenii- interesați să devină ospătari, bucătari, cofetari/patiseri, antreprenori prin proiectul „Program de măsuri integrate pentru ocupare în Regiunea București- Ilfov” (ID 77235) !

Bucureștenii- interesați să devină ospătari, bucătari, cofetari/patiseri, antreprenori prin proiectul „Program de măsuri integrate pentru ocupare în Regiunea București- Ilfov” (ID 77235) !!!!

Compania Succes HR TGM, solicitant în cadrul proiectului „Program de măsuri integrate pentru ocupare în Regiunea București- Ilfov” cofinanțat din Fondul Social European, a remarcat un interes sporit în rândul șomerilor și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă pentru calificări din domeniul alimentației publice și turismului (cofetar/patiser, ospătar, bucătar), dar și pentru participarea la cursuri care vizează dobândirea de competențe antreprenoriale.

Această afirmație este rezultatul organizării mai multor campanii de informare și târguri de locuri de muncă, atât în Bucuresti, cât și în  județul Ilfov. “ Timp de cinci luni am desfășurat campanii de informare cu scopul de a atrage bucureștenii și locuitorii judetului Ilfov să urmeze cursurile de reconversie profesională pe care compania noastra le oferă gratuit prin intermediul unor proiecte cofinanțate din Fonduri Europene.  Încă de la primul eveniment, sute de oameni au fost interesați să se recalifice, dupa 6 evenimente similare am numărat peste 30.000 de oameni interesați să se reintegreze pe piața muncii. Calificările care au stârnit interes în rândul acestora au fost cele din domeniul turistic: cofetar/patiser, ospătar, bucătar, dar au fost și cereri pentru cursul de competențe antreprenoriale” declară Daniela Șerban, General Manager.

De asemenea, Succes HR TGM organizează în cadrul proiectului amintit mai sus cea de-a doua conferință de presă. Evenimentul se va desfășura în data de 25 ianuarie a.c. la Hotel Yesterday, Sala Mezanin, între orele 10.00 – 14.00 È™i va reuni alături de membrii echipei de implementare a proiectului, reprezentanÅ£i ai agenÅ£ilor economici, reprezentanÅ£i din Administratia Publica Locală, mass-media ÅŸi ai organismului care gestionează proiectul.

Proiectul îşi propune să faciliteze accesul şomerilor şi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din regiunea Bucureşti-Ilfov prin organizarea de cursuri de reconversie profesională pentru dobândirea de competenţe necesare pentru următoarele calificări: bucătar, cofetar-patiser, ospătar (chelner). De asemenea, persoanele care sunt interesate să-şi dezvolte propria afacere au posibilitatea de a participa la cursuri de perfecţionare pentru dobândirea de competenţe antreprenoriale.