BRUNO VASSARI ANIVERSEAZA 3 ANI IN ROMANIA CU O OFERTA SPECIALA

Beauty One aniverseaza 3 ani de la lansarea celui mai bun brand de produse cosmetice profesionale, Bruno Vassari, produse cosmetice ce au oferit inca din momentul in care au fost introduse in Romania o noua abordare a tratamentelor corporale si faciale si anume bazata pe rezultate imediate si de lunga durata.

Beauty One aniverseaza 3 ani de la lansarea celui mai bun brand de produse cosmetice profesionale, Bruno Vassari, produse cosmetice ce au oferit inca din momentul in care au fost introduse in Romania o noua abordare a tratamentelor corporale si faciale si anume bazata pe rezultate imediate si de lunga durata. Bruno Vassari multumeste clientilor fideli si cu ocazia implinirii a 3 ani de la lansarea in Romania vine in intampinarea acestora cu oferte si discounturi de 30% respectiv 20% in produse din valoarea comenzilor in perioada 3-10 septembrie. In ultimii 3 ani Bruno Vassari a reprezentat brandul de produse ce a revolutionat domeniul cometic printr-o multitudine de tratamente:

In 2006 a fost introdus pe piata primul tratament de slabire realizat la rece, cu rezultate spectaculoase inca din prima sedinta. A fost o revolutie in domeniul estetic si o noutate absoluta pentru clientii din saloane deoarece tratamentele clasice se realizau exclusiv la cald.

Kitul Body Energy – Bazat pe alge marine

In 2007 au fost lansate tratamentele corporale bazate pe masti corporale

plastifiante – Gama Body Energy, ce a oferit avantaje majore tehnicienilor din salon datorita simplitatii realizarii tratamentelor. Tot in 2007 a fost lansata cea mai complexa gama de tratamente corporale bazat pe alge marine, Body Energy, kit de produse pe baza carora se pot realiza 8 tratamente corporale diferite. Datorita rezultatelor spectaculoase ale tratamentelor faciale si corporale si a inovatiei continuue in domeniul tratamentelor cosmetice profesionale, Bruno Vassari a fost premiat in cadrul Galei pentru Excelenta din 2007, organizat de Cosmopolitan Media la Palatul Parlamentului, cu premiul de “Cel mai Bun Brand de Cosmetice Profesionale”, distinctie acordata pe baza voturilor reprezentatilor mass-media de specialitate si a profesionistilor din domeniul estetic.

In 2008 Bruno Vassari a lansat in exclusivitate in Romania un tratament anti-age bazat pe ingredienti cu efect similar botox si vinoterapie, Kianty Botox, cu rezultate de eliminare imediata a ridurilor de expresie sau datorate imbatrinirii tenului. Tratamentul a cunoscut un succes imediat, iar produsele destinate utilizarii acasa pentru mentinerea rezultatelor au devenit imediat cele mai vindute si utilizate produse anti-age.

Ca in fiecare an si in 2009 Bruno Vassari a lansat in exclusivitate in Romania un tratament revolutionar in domeniul cosmeticii faciale, gama Cell Active bazat pe celule STEM extrase din arborele de Sequoia si Floarea vitei de vie. Tratamentul destinat clientilor cu o varsta peste 40 de ani este in prezent cel mai complex si mai spectaculos tratament anti-age disponibil pe piata. Rezultatele incredibile obtinute in urma tratamentului au facut subiectul ma multor emisiuni televizate in domeniul esteticii precum si emisiuni de stiri.

Bruno Vassari este distribuit in Romania de catre Beauty One Distribution companie cu o evolutie spectaculoasa in ultimii 3 ani.Pe langa gama de produse cosmetice Bruno Vassari, Beauty One importa si distribuie tehnologie estetica de ultima generatie precum Eximia, Starvac, Termosalud, Decomedical, Corpora, Corpoderm, Beauty Progress, Easy Light precum si aparatura pentru IPL, vacuum, ultrasunete, electrostimulare, extensii de gene semi-permanente, presoterapie, testare corporala, de nelipsit intr-un salon de frumusete. Pe langa toate acestea, Beauty One vine in intampinarea clientilor cu mobilier, accesorii si consumabile diverse. Cu alte cuvinte, totul pentru frumusete, intr-un singur loc.

Beauty One Distribution

Departamentul general: 0724.244.401; 0723.139.134; 0722.656.381;

Departament vanzari Bucuresti: 0724.244.402; 0724.244.405

Departament vanzari Transilvania:0364 .104.489; 0730.002.951; 0724.244.403;

Telefon fix: 021.252.13.08;Fax: 021.310.44.35

Email: office@beautyone.ro