BringITon – eveniment de promovare a tehnologiilor romanesti catre mediul business

In calitate de organizator principal, Intelinvest Consulting are placerea sa va invite la primul eveniment dedicat promovarii rezultatelor din cercetarea IT romaneasca catre mediul business, din data de 10 decembrie 2010, Sala Pasilor Pierduti din Palatul Universitar , Iasi. Evenimentul este realizat in parteneriat cu Universitatea „Al. I. Cuza” Iasi – Facultatea de Informatica.

Invitatii speciali sunt:

  • Gheorghe Nichita – primarul orasului IaÈ™i
  • Prof. univ. dr. Vasile IÅžAN rector “Universitatea Al. I. Cuza” IaÈ™i

Organizarea evenimentului:

  • Evenimentul va fi organizat in doua etape, una dedicata publicului larg si cea de-a doua, care targeteaza mediul business, la care ne face mare placere sa participati, incepand cu ora 16:00.
  • Acest workshop pragmatic se va desfasura cu usile inchise si va cuprinde o sesiune de prezentari fulger a proiectelor („elevator pitch”), la finalul fiecareia, votandu-se de catre publicul prezent (oameni de afaceri, reprezentanti ai institutiilor publice) proiectul cu cel mai mare potential de finantare.
  • La final vor fi decernate premii pentru proiectele cu cel mai mare interes de finantare – pentru care Intelinvest Consulting va realiza ulterior business planurile pentru partenerii interesati.
  • Evenimentul se va incheia cu un cocktail, tombola si free networking.

De ce sa participati?

  • Veti avea posibilitatea sa identificati tehnologii de ultima ora, care prin elementul inovator va pot sustine si promova afacerea dumneavoastra prin parteneriatele incheiate;
  • Veti putea incheia parteneriate prin activitatile de networking facilitate in cadrul acestui eveniment.

Va invitam sa va inscrieti pe site-ul evenimentului http://bringiton.info.uaic.ro/inscriere-eveniment , pana la data de 08.12.2010. Tot aici veti gasi Agenda evenimentului si denumirea proiectelor prezentate.

Va asteptam.

Contact

SC Intelinvest Consulting SRL

Iasi, Sos. Pacurari 2B

Et. 1, int. 2

Tel. : 0756083974 sau 0332 882879

Fax: 0332 882878

Mail: office@intelinvest.ro

Web: www.intelinvest.ro