Brasovul intampina irlandezii din spectacolul „Michael Flatley’s LORD OF THE DANCE” cu bratele deschise!

Caldura si ospitalitatea cu care brasovenii isi intampina oaspetii este recunoscuta. In curand irlandezii de la Lord Of The Dance vor sosi la Brasov pentru show-ul de pe 8 noiembrie iar gazda acestora va fi hotelul Ramada din Brasov! Fiind singurul oras din cadrul turneului ce cuprinde alte cinci localitati mari in care dansatorii vor sta doua zile, personalul Ramada Brasov a venit in intampinarea organizatorilor turneului cu oferte extrem de atractive pentru a face cat mai placuta vizita intregii echipe Lord Of The Dance la Brasov.

Special pentru dansatorii irlandezi, maestrii bucatari ai restaurantelor din cadrul hotelului vor pregati mese cu specific romanesc, dar si international. De asemenea, pe cuprinsul celor doua zile, toata echipa Lord Of The Dance va avea acces la centrul spa al hotelului, iar unul din barurile din incinta va functiona in exclusivitate pentru celebrii dansatori.

In noiembrie fanii vor avea ocazia sa ii vada pe irlandezi in cadrul spectacolului de la Patinoarul Olimpic Brasov, dar si vizitand Biserica Neagra sau Castelul Bran.

Lord Of The Dance este cel mai grandios show din istoria divertismentului! Din America si Canada pana in Europa si Asia, acesti maestri impletesc dansul cu muzica, luminile cu efectele pirotehnice, oferind placere ochilor si mintii, iar incredibilele aventuri prin care trece eroul spectacolului poarta publicul intr-o lume mistica plina de dragoste, pericol si pasiune!

Daca esti fan „Michael Flatley’s Lord Of The Dance”, sau iti plac spectacolele unice si vrei sa traiesti emotii de neimaginat, iti poti achizitiona bilete din urmatoarele locatii: Magazinul Flanco – Bdul Garii (Complex Unirea Shoping Center, et 3), Patinoarul Olimpic Brasov, Libraria Adevarul – str. Michael Weiss nr 9 si Diverta Star – Str Nicolae Balcescu, nr 62, etaj 3. Biletele pot fi achizitionate si online, de pe BILETOO.ro, BLT.ro, bilete.ro sau myticket.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
– 300 lei: categoria VIP
– 250 lei: categoria 1
– 200 lei: categoria 2
– 150 lei: categoria 3 – nu se mai gasesc bilete la aceasta categorie
– 100 lei: categoria 4 – nu se mai gasesc bilete la aceasta categorie
– 50 lei: categoria 5 – nu se mai gasesc bilete la aceasta categorie

~~Turneul LORD OF THE DANCE va avea loc in perioada 5-10 Noiembrie 2011 si va trece prin Bucuresti, Iasi, Brasov, Sibiu si Targu Mures in datele de 5, 6, 8, 9 respectiv 10 Noiembrie. Turneul este organizat de Project Events in colaborare cu European Event Services si este sustinut pe plan local de: Mix TV, Radio Brasov, Brasovul Tau, 24FUN, Buna Ziua Brasov si Transilvania Expres. Parteneri media: Magic FM, Cocor Media Channel, Tango, Click, Adevarul, Sapte Seri, Zile si Nopti, Bucharest NightLife, Port.ro, BestMusic.ro, iConcert.ro, AgentiaDePresaMondena.ro, Ziare.com, Kudika.ro, Eva.ro, Ele.ro, Ciao.ro, BucharestHerald.com, eComunicate.ro, Indoor Media, Zoom, Inga Media, WideScreen Media, Unirea Shopping Center, Carpat Guard, reteaua privata de sanatate Regina Maria si Hotel Caro.~~