Brasov city-break: Hotel Ambient, disponibil pentru rezervare online pe TravelBank.ro

Considerat unul dintre cele mai frumoase orase din Romania, orasul Brasov isi asteapta vizitatorii in orice anotimp. Atat Brasovul in sine, cat si imprejurimile, pot fi usor descoperite de oaspetii hotelului Ambient, situat chiar in centrul orasului.

“BraÅŸovul este ca nostalgia unei iubiri trecute, este ca umbra unei muze de artist ÅŸi ca ecoul unei exclamaÅ£ii aventuroase! ÃŽn numele nostalgiei, BraÅŸovul vă oferă Centrul Vechi, Turnul Alb ÅŸi Turnul Negru ÅŸi vechea cetate a BraÅŸovului”, subliniaza reprezentantii Hotel Ambient din Brasov.

Fie ca aleg Brasovul pentru un city-break, fie ca pot ramane o saptamana sau chiar mai mult, oaspetii hotelului Ambient au la dispozitie multe posibilitati pentru petrecerea timpului. Brasovul este un oras romantic, istoria se simte la fiecare pas, ceea ce ii desavarseste farmecul.

In acelasi timp, Brasovul este un oras modern, printre cele mai “europene” din Romania, timpul liber poate fi petrecut inclusiv la spa-wellness sau la shopping, pe la magazinele din zona centrala sau la unul dintre mall-uri.

Indiferent de alegere, Brasov inseamna aer curat, prospetime, natura. Cei care doresc pot merge in timpul zilei si in statiunile turistice din imprejurimi, se vor putea intoarce seara pentru a se bucura de odihna la hotelul Ambient.

“Hotelul Ambient oferă nu numai o locaÅ£ie ideală aproape de centrul oraÅŸului, dar ÅŸi un acces uÅŸor la toate punctele de atracÅ£ie turistică ale BraÅŸovului! Åži cum hotelul nostru este situat foarte aproape de oraÅŸul vechi, selecta aromă medievală vă va purta agale pe romanticele străduÅ£e pietruite ale oraÅŸului sau vă îndeamnă să intraÅ£i într-unul din primitoarele puburi din zonă”, mai spun reprezentantii hotelului.

Atunci când ajungeţi în Braşov, să vă asiguraţi că aveţi mai multe zile la dispoziţie, pentru că nu trebuie să rataţi ocazia de a vizita şi împrejurimile: Poiana Braşov, una din cele mai cunoscute staţiuni de iarnă din România, Bran, unde puteţi vizita castelul “Dracula” şi vă puteţi bucura de aerul proaspăt de munte, sau Sinaia, reşedinţa fostului rege al României, unde veţi putea vizita castelul Peleş. Centrul Vechi cu Piaţa Sfatului, Turnul Alb, Vechea Cetate a Braşovului, Biserica Neagră, Muzeul de Artă, Strada Sforii sunt alte puncte de reper in planul oricarui turist.

Hotelul Ambient vă pune la dispoziţie 15 camere clasificate la 3 stele şi 52 de camere clasificate la 4 stele, totalizând un numar de 67 camere. Internet wireless, mininar, TV LCD si multe alte dotari asigura un sejur comod si relaxat.

Restaurantul Ambient desavarseste o zi petrecuta in Brasov: “SunteÅ£i bineveniÅ£i în orice moment în restaurantul nostru de 90 de locuri, unde aromele îmbietoare ale bucătăriei internaÅ£ionale ÅŸi româneÅŸti vă vor purta simÅ£urile într-o călătorie de neuitat în lumea artei gastronomice ÅŸi a băuturilor rafinate”.

“ÃŽn cele 2 baruri ale hotelului Ambient, vă puteÅ£i delecta cu o băutură sau o cafea delicioasă. Barul principal este lângă restaurant ÅŸi al doilea este in lobby, lângă sala de conferinÅ£e Millenia, unde putem organiza la cerere, cocktailuri, întâlniri de afaceri, prezentări de produse ÅŸi alte evenimente”.

Incepand cu luna octombrie 2011, Hotel Ambient este prezent pe www.TravelBank.ro, portalul web de calatorii si timp liber. Pentru cei ce ajung in Brasov cu afaceri sau pentru cei care aleg un city-break ori o vacanta autentica, Hotel Ambient este accesibil direct de pe www.TravelBank.ro, mereu cu preturi si oferte atractive.

Rezervarile online pentru Hotel Ambient se fac extrem de usor pe www.travelbank.ro. Orice utilizator al site-ului poate face o rezervare, fara a utiliza un card de credit (deci 100% sigur). Plata se face in momentul cazarii, la receptie. Pentru cei ce prefera o rezervare telefonica, numarul de telefon al hotelului Ambient poate fi gasit de asemenea pe www.TravelBank.ro, in sectiunea dedicata hotelului.

TravelBank.ro a fost realizat drept o comunitate de pasionati de calatorie, persoane active, dinamice, care isi petrec mult timp online, dar care pretuiesc cel putin la fel de mult timpul petrecut offline. Calatoriile, fie ele si de afaceri, pot incepe pe www.TravelBank.ro: pe langa informatiile generale si pe langa facilitatile de selectie, comparare si rezervare online, www.TravelBank.ro permite utilizatorilor inregistrati – 100% gratuit – sa isi creeze un “profil de calator”, sa comunice cu alti “calatori”, sa socializeze, sa cunoasca persoane cu aceleasi pasiuni, sa isi creeze liste de prieteni, pornind de la preferintele comune, sa isi prezinte experientele si gandurile chiar in blogul personal de pe TravelBank, sa posteze galerii intregi de fotografii din calatorii, sa discute si sa gaseasca idei sau chiar parteneri de calatorie pe TravelBank.ro si pe forumul TravelBank, la adresa www.TravelBank.ro/forum