Brandurile de lux Cielo Venezia 1270, S.T. Dupont, Paco Rabanne si Tonino Lamborghini intra in online-ul romanesc prin intermediul magazinului online Dordefin.ro

Lipsa unor artere comerciale selecte si traficul sufocant din marile orase fac ca tot mai multi oameni preocupati de propria imagine, sa prefere confortul din fata calculatorului pentru achizitionarea accesoriilor ce ii reprezinta.

Fie ca este vorba despre doamnele ce prefera bijuteriile cu diamante de la Cielo Venezia 1270 sau de domnii care stiu ca un trabuc cubanez Cohiba nu poate fi aprins decat cu o bricheta S.T. Dupont, toti au un lucru in comun, dorinta de eleganta si bun gust, ce nu poate fi subjugata de stresul cotidian.

Cautand noi solutii pentru discretia si confortul dorit de clienti, tot mai multe brand-uri de lux abordeaza piata online.

Cosmin Savu managerul noului magazin online de lux Dordefin.ro are incredere in dezvoltarea acestui tip de piata:

“Vrem sa aducem cat mai multe branduri de lux in online, deoarece acest tip de comert este slab dezvoltat in Romania si are un potential deosebit.

Multi oameni de afaceri prefera confortul biroului, atunci cand vor sa afle ce colectii noi au aparut sau cand vor sa gaseasca un cadou potrivit de sarbatori.

Fiind ocupati cu propriile business-uri si datorita aglomeratiei din trafic, acestia nu mai au timp pentru shopping-ul de tip clasic.

Intr-un magazin online din cateva click-uri poti gasi produsul dorit, il poti compara cu produse similare si il poti primi acasa intr-un timp scurt.

Plata produsului se face prin sistemul securizat Epayment, inlaturand astfel orice suspiciune privind tranzactia.”

Anul acesta branduri cunoscute ca: Dolce & Gabbana, Valentino, Armani si Cavalli  au adoptat acest tip de comert, 14% dintre italieni preferand sa achizitoneze online cadourile de sarbatori conform unui studiu Deloitte.

Astfel, cei ce doresc cadouri pentru un Craciun high-class si vor sa transforme shopping-ul intr-o activitate relaxanta, vor gasi in magazinele online: bijuterii cu diamante sau perle, ceasuri Paco Rabanne, sampanie frantuzeasca Cattier sau trabucuri cubaneze Cohiba.

Dordefin.ro – Magazin online de lux

Magazin administrat de DORDEFIN SRL – distribuitor al marcilor Cielo Venezia 1270, Oxette, S.T. Dupont, Tonino Lamborghini, Paco Rabanne, Cover, Swiss Military by Chrono, Apple, Cattier, Cohiba, Romeo y Julieta, Montecristo, Trinidad, Hoyo de Monterrey

DORDEFIN SRL

Str. Petre Ispirescu, Nr. 10, Sector 5, Bucuresti

Telefon:  0722.67.44.30 / 0765.51.31.01

e-mail: office@dordefin.ro

www.dordefin.ro

Program de preluare a comenzilor: Luni – Vineri, 09:00-21:00