Brandul Nomasvello a inaugurat cel de-al 37-lea centru de frumusete in Galleria Buzau

Franciza Nomasvello, cea mai mare retea de saloane de infrumusetare din lume, specializata in epilare definitiva si terapii faciale cu IPL, a inaugurat in luna decembrie cel de-al 37-lea sau centru. Nomasvello Buzau este situat in Galleria Buzau, la etaj, in proximitatea cinematografului si ofera clientilor servicii premium de infrumuseţare, la un pret fix si unisex de doar 30 eur pe zona, pe sedinta. Personalul este specializat dupa un protocol de lucru international, iar echipamentele de lucru sunt proprii si de ultima generatie.

Toti clientii care au luat parte la evenimentul de inaugurare s-au bucurat de un decor de Sarbatoare, de surprize dulci si de oferte atractive, cu 50% discount la tratamentele faciale. Specialistii Nomasvello pun la dispozitia clientilor servicii unisex de epilare definitiva si terapii faciale cu lumina intens pulsata, alaturi de curatarea faciala in profunzime cu tehnologia Proskin. Aceste tratamente sunt solutia non-invaziva pentru rezolvarea unor probleme medicale precum: foliculita, ridurile, petele sau urmele de la acnee. Mai mult, brandul Nomasvello detine un protocol de lucru patentat, denumit Sun&Safe, care permite epilarea definitiva si pe piele bronzata, in conditii de maxima siguranta si eficienta.

Nomasvello a fost infiintat in anul 2007, in Spania si in prezent numara peste 1.200 de centre, regasite in 16 tari de pe 3 continente si mai mult de 1 milion de clienti multumiti. Brandul a intrat pe piata autohtona in anul 2010, deschizand 37 de centre de infrumuseţare in doar 7 ani. No+Vello este prezent de 4 ani in Top 100 Cele mai Bune Francize din Lume, ocupand Locul 1 pe segmentul SPA, de Ingrijire Personala. Nomasvello Buzau isi asteapta clientii cu campanii lunare atractive si cu abonamente personalizate, de pana la 33% discount. Mai mult, toti clientii beneficiaza GRATUIT de Testarea Epilarii Definitive si de Diagnoza Faciala Woodlamp.