Brandul Nomasvello a inaugurat cel de-al 42-lea centru de infrumusetare, in Constanta

Franciza Nomasvello, cea mai mare retea de saloane de infrumusetare din lume, specializata in epilare definitiva si terapii faciale cu IPL, a deschis recent Nomasvello Constanta TOM, al al 42-lea salon al retelei.

Nomasvello Constanta TOM este situat in incinta complexului comercial Tom Shopping Mall si ofera clientilor servicii premium de intretinere faciala si corporala, la un pret fix si unisex de doar 30 eur pe zona, pe sedinta. Personalul este specializat, instruit dupa un protocol de lucru international, iar aparaturile utilizate sunt proprii si de ultima generatie.Toti clientii care au luat parte la evenimentul de inaugurare s-au bucurat de surprize dulci si de oferte atractive, cu pana la 52% discount.

Echipa Nomasvello Constanta TOM este specializata in: epilare definitiva si rejuvenare cu lumina intens pulsata, terapii faciale Proskin, tratamente faciale si corporale cu tehnologia LED si albire dentara BIO. Aceste tratamente inovatoare sunt unisex si reprezinta solutia non-invaziva pentru rezolvarea unor probleme medicale precum: foliculita, ridurile, petele, urmele de la acnee, celulita, pielea lasata si dantura ingalbenita. Mai mult, brandul Nomasvello detine un protocol de lucru patentat, denumit Sun&Safe, care permite epilarea definitiva si pe piele bronzata, in conditii de maxima siguranta si eficienta.

Nomasvello a fost infiintat in anul 2007, in Spania si in prezent numara peste 1.200 de centre, regasite in 16 tari de pe 3 continente si mai mult de 1 milion de clienti multumiti. Brandul a intrat pe piata autohtona in anul 2010, deschizand 42 de centre de infrumuseţare in doar 8 ani. No+Vello este prezent de 5 ani in Top 100 Cele mai Bune Francize din Lume, ocupand Locul 1 pe segmentul SPA, de Ingrijire Personala.

Nomasvello Constanta TOM isi asteapta clientii cu campanii lunare atractive si cu abonamente personalizate, cu pana la 30% discount. Cardul de fidelitate care permite efectuarea de tratamente gratuite este oferit tuturor clientilor, inca de la prima plata in centru. Mai mult, toti cei interesati beneficiaza GRATUIT de Testarea Epilarii Definitive si de Diagnoza Faciala Woodlamp.

Frumusetea se ingrijeste!

Contact:
Adresa: In incinta Tom Shopping Mall, Bulevardul Tomis, nr. 391, Constanta
Telefon: 0736 191 901
E-mail: constantatom@nomasvello.ro
Program de lucru- Luni – Duminica: 9:00-22:00
Facebook: Nomasvello Constanta Tom
Instagram: Nomasvello.Constanta.Tom