Brandul Lachatterie acum si la CasualWear

In luna martie site-ul de haine online CasualWear se va mari cu o noua sectiune intitulata ,,Designers”, care va debuta cu brandul autohton La Chatterie. Noua sectiune a venit din dorinta site-ului de a promova haine accesibile si de calitate, apartinand nu numai producatorilor locali sau straini, ci si creatii ale designerilor romani.

Brandul Lachatterie este caracterizat prin culori vii, imprimeuri romantice si jucause, forme distincte folosite pentru fuste sau rochii si piese inspirate parca din sifonierul Lolitei. Piesele vestimentare Lachatterie sunt unele cu adevarat deosebite, desprinse parca dintr-o poveste, care contureaza un nou personaj care va fi remarcat instant prin originalitatea tinutei. Mai mult decat atat fiecare piesa este unica si realizata din materiale deosebite la atingere .

,,Lachatterie a fost creat pornind de la ideea ca moda ar trebui sa fie un mijloc amuzant de a-mi exprima imaginatia. Imi place sa creez mici povesti si sa ma joc cu noi forme si texturi “ declara Isabela, designerul din spatele brandului La Chatterie, despre hainele confectionate de ea.

Pentru noul sezon de primavara-vara 2011, designerul Lachatterie propune multa culoare, imprimeuri mixate intre ele, lungimea maxi si detaliile din dantela.

Brandul Lachatterie a aparut din pasiunea Isabelei pentru culoare, materiale, muzica, arta, desen si fotografie. Dupa ce a urmat Facultatea de Arta din Bucuresti, sectiunea moda, Isabela s-a hotarat sa contureze brandul  Lachatterie. Printre colectiile Lachatterie se numara colectia  ,,My fair lady” ,inspirata din anii ’60  si colectia Lolilta care pune accent pe haine de o eleganta ingenua.

CasualWear este un site de shopping online care pune la dispozitie haine si accesorii pentru femei si barbati, pe diferite stiluri precum casual, office, chic sau elegant. Conceptul sau este de a-ti oferi alternative in tendinte pentru tinute complete perfecte pentru orice ocazie, la preturi accesibile, mizand si pe calitate. Site-ul cuprinde si un blog personalizat care ofera informatii legate de tendinte, stiri din lumea modei, promotii si recomandari. Pe langa Lachatterie noua sectiune ,,Designers” va cuprinde si incaltamintea designerului Coca Zaboloteanu, urmand ca lunar sa i se alature cate un designer roman de imbracaminte sau accesorii.

Contact

Silvia Cimpeanu

Silvia.cimpeanu@gmail.com

www.casualwear.ro

http://blog.casualwear.ro/