Brandaffair a comunicat parteneriatul dintre Tassullo si Cupa Romaniei Timisoreana

Tassullo este jucator pe piata materialelor de constructii din Romania. Tactica companiei se bazeaza pe investitii tehnologice si pe activitatea de cercetare. Tassullo s-a implicat in fotbalul romanesc, in calitate de partener oficial al Cupei Romaniei Timisoreana comunicand valorile brandului si ale produselor in relatie cu fotbalul.

Campania nationala s-a desfasurat pe perioada 22 septembrie 2009 – 14 aprilie 2010 si a inglobat materiale la punctele de vanzare Tassullo si ale partenerilor, publicitate pe stadion in timpul meciurilor precum si promotia: “Fa echipa cu Tassullo si cadourile vin spre poarta ta”.

Ideea generala a campaniei a fost promovarea brandului ca partener pentru constructii de succes. Pe parte de promovare de produs s-a mizat pe adezivii pentru toate tipurile de placi ceramice, gresie, faianta: T-FIX, T-FIX ie, T-FIX flex si T-FIX hp, echipa pe care orice constructor si-ar dori-o pentru lucrari de amenajare/reamenajare de interior sau exterior.

“Fotbalul inseamna performanta, vitalitate si multa perseverenta. Punctual, Tassullo corespunde acestor trasaturi prin activitatea de cercetare concretizata in produse inovatoare de calitate premium, prin specialistii care ofera consultanta cu privire la utilizarea optima a materialelor de constructii astfel incat a fost o sarcina usoara evidentierea acestora comunicand Tassullo ca partener oficial al Cupei Romaniei”, declara Teodora Jors, Art Director Brandaffair Advertising.

“Finalul campaniei a fost anuntat de finala de la Iasi. In ultimele trei zile am fost prezenti alaturi de ceilalti parteneri la evenimentul destinat publicului unde am comunicat deschiderea depozitului Tassullo din Iasi. Obiectivele campaniei au fost cresterea notorietatii si asocierea brandului nostru cu fotbalul romanesc de traditie. Pot spune ca au fost atinse cu succes si ca intentionam sa fim parteneri oficiali ai Cupei si in sezonul 2010 – 2011”, a declarat Cezar Margine, Responsabil Marketing pe Romania.

Brandaffair
este o agentie de publicitate full-service cu capital integral romanesc infiintata in 2005. Suntem o agentie inovativa si orientata catre rezultate. Jonglam cu mix-ul de canale media si ideile simple pentru a construi prestigiul unui brand. Oferim la timp, conform obiectivelor clientului, servicii precum consultanta de management si marketing, creatie, online, media, productie, PR si BTL.

Portofoliu clienti: Astra Asigurari, Hartmann, Tassullo, Eurolines, Cacharel, My Dream Residence, Grundig, Hama, Tinmar, Electropremium, aerolines.ro, Bio Verdena, Lord Energy, Cresa Busy Bees Academy, Federatia Sindicatelor din Administratie Publica, Jupiter City, Vestel, Chemtraders.

http://www.brandaffair.ro/

Campanie Tassullo