“Brancusi – a Gateway to Europe’s Culture – Window to our hearts!” – Comunicat de presa final proiect

“Brancusi – a Gateway to Europe’s Culture – Window to our hearts!” a fost un proiect de schimb de tineri din cadrul programului Tineret in Actiune – Masura 1.1, proiect prin intermediul caruia a fost promovata cetatenia activa, toleranta, solidaritatea intre tineri ce provin din medii culturale, sociale si entice diferite.
Trei ONG-uri si 42 de tineri din trei tari diferite (Romania, Franta si Cehia) au petrecut 12 zile impreuna si au desfasurat –in Tg. Jiu si imprejurimi- activitati creative si de includere sociala, dezvoltandu-si spiritul de echipa , abilitatile artistice dar si de comunicare.
Au fost 12 zile pline, cu seri interculturale si ateliere de lucru, dezbateri , work-shop-uri, activitati in aer liber, foarte multa creativitate si implicare, s-au expus preocuparile, grijile si constrangerile cu care se confrunta tineri din medii diferite, lucruri care au pus o amprenta mai mica sau mai mare in evolutia personala a fiecaruia dintre ei.
Acest proiect a fost finantat cu sustinere din partea Comisiei Europene. Acesta comunicat de presa reflecta doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi facuta responsabila pentru utilizarea informatiei pe care o contine.