BOS a daramat miturile la Myth Busters – Business Edition

Primul proiect marca BOS pe anul 2010 s-a incheiat ieri, 11 martie. BOS a daramat miturile la Myth Busters – Business Edition, eveniment pe tema antreprenoriatului organizat la Orange Concept Store pe parcursul a doua zile: 10 si 11 martie 2010.

In prima zi a evenimentului, cei 20 de participanti au facut cunostinta atat cu miturile celor patru studenti, pe care acestia trebuiau sa le doboare in a doua zi a evenimentului, cat si cu domeniul antreprenoriatului, asistand la conferinte tinute de specialisti in domeniu.

Introducerea si ice-breakingul a fost asigurat de Mihaela Feodorof – Managing Partner Yourway Counseling, urmate de prezentari aprofundate din domeniul antreprenoriatului tinute de Anda Racsa (ABC Training Consulting) si Viorel Spanu (fondator si CEO TaskWriter.com, cofondator Sety).

Povestile de succes ale unor tineri antreprenori au starnit un mare interes in randul participantilor.

Razvan Crisan (Presedinte si fondator al Asociatiei Oricum), Andrei Rosca (Manager Bookblog) si nu in ultimul rand, Florian Besnea, Advertising Manager in organizatia BOS si Project Manager filmetari.com au reusit sa captiveze atentia participantilor prin prezentari efervescente si pline de informatii utile pentru participanti.

Prima zi a evenimentului s-a terminat cu impartirea participantilor pe echipe, alaturi de care in a doua zi a evenimentului au realizat planuri de afacere pornind de la miturile celor patru studenti.

In cea de-a doua zi a evenimentului, in ajutorul echipelor care trebuiau sa realizeze planuri de afacere au venit specialisti care prin propria lor experienta puteau fi exemple pentru Myth Busteri.

Asadar, Myth Busting-ul a fost asigurat de Liviu Taloi (Consultant in comert electronic si audit de site-uri), Catalin Mahu (Proprietar restaurante LaMama, Cafepedia) si Olimpiu Galani (Manager si proprietar Beauty One Distribution).

In continuare, echipele au inceput sa lucreze la planurile de afacere, insight-ul pentru crearea unui plan de afaceri fiind asigurat de Robert Zanescu (Business Development & Marketing Outsourcing Services).

Dupa atelierul de proiect, participantii au primit feedback din partea lui Doru Panaitescu (proprietar afterhours.ro, Marketeer.ro).

Aceasta experienta le-a fost cu adevarat utila participantilor, informatiile primite de acestia in cele doua zile ale proiectului putandu-i ajuta sa isi porneasca  o afacere, devenind antreprenori de succes.

Asadar, miturile au fost doborate la Myth Busters – Business Edition, eveniment marca BOS.

Ioana Moneanu

Partners Relationship Coordinator – BOS

e-mail: ioana.moneanu@gmail.com

Tel: 0761339989