Bonus Challenge – sesiune gratuita de curs Executive MBA ASEBUSS

   Pe 17 martie, ASEBUSS organizeaza prezentarea programului romano-american Executive MBA 2010, organizat in parteneriat cu Kennesaw State University – Atlanta, Georgia. Kennesaw State University deruleaza programe de MBA destinate domeniului de afaceri din 1985 si ocupa, incepand cu anul 2000, locul al doilea ca marime intre programele EMBA din Georgia, S.U.A. Kennesaw State University este acreditata de cel mai inalt for international: Association of Advanced Collegiate Business Schools (AACSB) din S.U.A. si a devenit in 2007 membra a European Foundation for Management Development (EFMD). KSU este clasata in TOP 25 programe Executive MBA din Statele Unite conform clasamentului CEO Magazine din august 2009. Aceasta recunoastere din partea unei publicatii economice de prestigiu confirma reputatia Kennesaw – o universitate care pune accent pe educatia globala, pe inovatie , parteneriate si programe diverse in diferite regiuni. Kennesaw State University detine cea mai valoroasa acreditare internationala, din partea  AACSB.

   Sesiunea de informare prezinta beneficiile si formatul programului Executive MBA al ASEBUSS, iar cei interesati au posibilitatea de a face cunostinta cu profesorii si de a se familiariza cu procedura de admitere.

   Prezentarea din 17 martie incepe la orele 18:15 si este urmata de workshop-ul – Bonus Challenge – sustinut de Prof. Dr. Carmen Mincu, pentru a exemplifica, pe baza unui studiu de caz, metoda de predare interactiva pe care echipa de profesori, romani si americani, o utilizeaza in cadrul programului.

   Prof.Dr. Carmen Mincu a obtinut doctoratul in Economie la ASE Bucuresti si s-a specializat in S.U.A.  la Harvard Business School (Program for Management Development) si in Spania, la IESE Barcelona (International Faculty Development Program), in cadrul programelor de tip executive education adresate profesorilor ce predau in programe Executive MBA.

   Institutul de Administrare a Afacerilor- ASEBUSS este singura scoala privata acreditata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului sa organizeze program de master in administrarea afacerilor conform noilor reglementari ale conventiei de la Bologna.

   Programul se adreseaza managerilor si antreprenorilor cu experienta, motiv pentru care urmareste aplicabilitatea imediata a solutiilor dezbatute la clasa. In acest an am introdus cea de a treia simulare de business, axata pe leadership si team-building. Programul include alte 2 simulari complexe, potrivite programelor Executive MBA, in strategie si marketing, care au rolul de a testa in practica conceptele si instrumentele studiate in program. In plus, cursantii sunt in situatia de a lua cea mai buna decizie strategica, fiecare simulare fiind construita in jurul unor echipe ce activeaza pe o piata competitiva.

   O trasatura unica a programului este colaborarea directa dintre cursantii romani si americani timp de 8 luni de zile, in cadrul unui proiect international complex. Componenta internationala presupune realizarea de studii comparative  sau tip best practices elaborate de fiecare echipa sub indrumarea unui profesor, prin colaborarea directa cu companii interesate din Romania sau SUA (din industria analizata).

Vino pe 17 martie sa ne cunosti si sa afli noutatile pe care le-am pregatit in 2010! Participarea la prezentare este gratuita, in limita locurilor disponibile. Inscrierile se fac email: emba@asebuss.ro sau la telefon 0722 368 602.        

Aplicantii care depun dosarele de inscriere pana pe 10 aprilie beneficiaza de early booking!

 Locatia: Calea Grivitei 8-10, sector 1, Bucuresti.