Bonus Challenge – sesiune gratuita de curs Executive MBA ASEBUSS

Pe 15 iunie, ASEBUSS organizeaza prezentarea programului romano-american Executive MBA 2010, organizat in parteneriat cu Kennesaw State University – Atlanta, Georgia. Kennesaw State University deruleaza programe de MBA destinate domeniului de afaceri din 1985 si ocupa, incepand cu anul 2000, locul al doilea ca marime intre programele EMBA din Georgia, S.U.A. Kennesaw State University este acreditata de cel mai inalt for international: Association of Advanced Collegiate Business Schools (AACSB) din S.U.A. si a devenit in 2007 membra a European Foundation for Management Development (EFMD). KSU este clasata in TOP 25 programe Executive MBA din Statele Unite conform clasamentului CEO Magazine din august 2009. Aceasta recunoastere din partea unei publicatii economice de prestigiu confirma reputatia Kennesaw – o universitate care pune accent pe educatia globala, pe inovatie , parteneriate si programe diverse in diferite regiuni. Kennesaw State University detine cea mai valoroasa acreditare internationala, din partea  AACSB.

Sesiunea de informare prezinta beneficiile si formatul programului Executive MBA al ASEBUSS, iar cei interesati au posibilitatea de a face cunostinta cu profesorii si de a se familiariza cu procedura de admitere. In cadrul prezentarii programului Executive MBA vor fi alaturi de noi si absolventi care vor impartasi din beneficiile, experienta si cunostintele accumulate, atat in timpul programului, cat si dupa absolvire.

Prezentarea din 15 iunie incepe la orele 18:15 si este urmata de workshop-ul – Bonus Challenge – sustinut de Prof. Dr. Carmen Mincu, pentru a exemplifica, pe baza unui studiu de caz, metoda de predare interactiva pe care echipa de profesori, romani si americani, o utilizeaza in cadrul programului.

Prof.Dr. Carmen Mincu a obtinut doctoratul in Economie la ASE Bucuresti si s-a specializat in S.U.A.  la Harvard Business School (Program for Management Development) si in Spania, la IESE Barcelona (International Faculty Development Program), in cadrul programelor de tip executive education adresate profesorilor ce predau in programe Executive MBA.

Institutul de Administrare a Afacerilor- ASEBUSS este singura scoala privata acreditata de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului sa organizeze program de master in administrarea afacerilor conform noilor reglementari ale conventiei de la Bologna, cu o traditie de peste 17 ani in domeniul educatiei manageriale si avand cea mai dinamica si mai mare comunitate de absolventi – peste 1000 de manageri si antreprenori de succes.

Cea de a treia editie a TOP-ului MBA/EMBA 2010 in Romania plaseaza ASEBUSS pe primul loc la urmatoarele categorii:

         Experienta in management a participantilor

         Networking

         Aplicabilitate la locul de munca

         Experienta de munca a participantilor

         Oportunitati de avansare in cariera

         Logistica

si pe locul doi in clasamentul general, conform cercetarii realizate de Ziarul Financiar, din 25 martie 2010. Mai multe informatii despre TOP: http://www.asebuss.ro/noutati_asebuss/1/164/asebuss+in+topul+programelor+mba+emba+din+romania