BMW M3 O Masina Care Are In Spate Legenda

Produsa pentru prima data în 1986, cu şasiu E30, Divizia BMW M a revolutionat performanta strazii cu vehicul din categoria BMW M3 E30.
BMW M3 E30 a fost oferit într-o versiune de strada, pentru a permite Diviziei BMW M sa beneficieze de o serie de curse de turism, care a fost popularizat de echipele de înaltă rasă, cum ar fi Hamann, AC Schnitzer şi Pro Drive.

BMW M3 a fost atât de de populare printre entuziaşti incat divizia BMW M a fost stabilita iar următoarea generaţie BMW M3 a fost produs cu M3 E36. Tradiţia M3 a continuat cu revoluţionarele 333HP Powered S54 E46 M3, iar acum noul V8 S65 E90 M3 cu reglaj electric, M3 E92 M3 şi E93.  Divizia M este specializata in luarea standard a modele BMW Seria 3 pregatindu-le pentru performanta maxima cu un design usor. În timp ce divizia M este foarte buna producătoare de castiguri, ea lasă loc pentru a creşte puterea, prin scaderea în greutate si  imbunatatirea manipularii pentru BMW M3.

Pentru a imbunatati fluxul de, performanta si sunet, multi proprietari opteaza pentru un consum ridicat al fluxul de aer rece care curge liber prin sisteme de evacuare pentru BMW M3 cum ar fi AFE, Remus, Eisenmann, Vorsteiner şi Akrapovic. Performanţă prizelor de aer pentru BMW M3 sunt cruciale pentru a maximiza fluxul şi maximizarea volumul de aer rece acestea fiind preluate de către S54, S65 şi alte motoare de înaltă performanţă.
Sitemul de evacuare al BMW M3 este o modalitate foarte buna pentru a imbunatati sunetul iar aportul de aer rece este adauga performanta autovehicolului.

Divizia M vine cu aerodinamica pentru a maximiza forta de apasare si pentru areduce rezistemta la inaintare. Exista mai multe optiuni de la grile BMW negru mat la branhii laterale.
Linia aerodinamica a Vorsteiner pentru M3 E46 si M3 E92 va oferi un design functional si usor al fibrei de carbon. Capacul porbagajului unui BMW M3 E92 reduce greutatea si imbunatateste apasarea datorita spoilerului din spate.Exista de asemenea un kit personalizat usor pentru M3 E92. Acest kit va permite utilizarea unor roti mai largi ceea ce va imbunatati coeficientul de rezistenta pentru o performanta maxima pe drum.

Divizia BMW M oferă un material foarte usor 19 “pachet forjat pentru M3 E92 însă mulÅ£i optează pentru 3 piese forjate, 1 bucată monobloc sau jante usoare pentru a reduce greutatea nesuspendata. Printre cele mai populare opÅ£iuni se afla: jante ADV forjate, jante forjate Vorsteiner , jante forjate HRE, DPE jante forjate, acestea fiind un avantaj pentru BMW. Acestea sunt personalizate produse la comandă ÅŸi să furnizezeaza un diametru mai mare fără a creÅŸte in greutate. Acest lucru va avea ca efect  menÅ£inerea performanÅ£ei  BMW îmbunătăţind în acelaÅŸi timp si controlul  vehiculului cu roÅ£i mai largi ÅŸi anvelope.

In ceea ce priveste suspensiile s-au cheltui foarte multi bani pentru ca BMW M3 sa poata avea suspensii perfecte. Cu toate acestea, supensia poate fi îmbunătăţită cu mai multe opţiuni, inclusiv H & R Arcuri Sport pentru BMW M3, E92 M3 RD Springs Sport şi Eibach Pro kit pentru BMW M3.

BMW este si va ramane o masina legendara, aceasta divizie isi face treaba foarte bine iar cumparatorilor si fanilor le sunt cu siguranta satisfacute dorintele si nevoile.

Pentru mai multe informatii accesati http://www.bmwm3.ro/.