Blugii sunt accesoriul lunii mai la DenimFest, un concept unic București Mall și Plaza România

DenimFest, primul festival dedicat unuia dintre cele mai populare materiale din lume, denimul, va avea loc în București Mall și în Plaza România în perioada 18-27 mai.

Cu această ocazie, cele două mall-uri vor oferi tuturor pasionaÈ›ilor de blugi reduceri de până la 30% la toate articolele din denim. Tommy Hilfiger, Springfield, Collective, Lee Cooper, Kenvelo, BSB È™i Mango sunt magazinele partenere din BucureÈ™ti Mall. ÃŽn Plaza Romania aceste reduceri se aplică la magazinele Tommy Hilfiger, Tom Taylor, BSB, Collin’s, Mango, Desigual, Gap, Collective, Jack & Jones, Springfield.

“Jeanșii sunt un element vestimentar universal, celebru în toată lumea, creat de designeri renumiți, care, în fiecare an pe 20 mai, sărbătoresc ziua oficială a acestora. Anul acesta am ales să dedicăm și noi luna mai blugilor, printr-un concept unic, „DenimFest”, în cele două centre comerciale din portofoliu, București Mall și Plaza România. Așadar, îi așteptăm pe toți iubitorii de blugi cu reduceri de până la 30% la branduri consacrate precum Levi’s, Tommy Hilfiger, Lee Cooper, Gap și alții” a declarat Smaranda Heroiu, Deputy Marketing Director Anchor Grup.

În anul 1873, pe 20 mai, Levi Strauss și Jacob Davis obțin un brevet pentru invenția lor care presupunea buzunarul căptusit cu nit. De atunci, aceasta data este considerată Ziua Oficială a blugilor.

Jeanșii sunt un element nelipsit din garderobă și rămâne probabil cea mai versatilă alegere, indiferent de evoluția modei, fiind purtați de vedete mondiale precum Audrey Hepburn și Marilyn Monroe. De-a lungul timpului, blugii au rămas piesa vestimentară favorită a femeilor, fiind preferați de bărbați pentru ținutele sport sau casual, în toate varietățile de culoare și model.

De la apariția lor cu un secol și jumătate în urmă, blugii au fost purtați de fiecare segment al societății americane și au fost exportați peste tot în lume, ca simbol al acestei civilizații. În continuă reinventare, aceștia au devenit un obiect vestimentar comod, extrem de practic, care se potrivesc la orice ținută.

###

Compania Anchor Grup, prezentă în România din 1997, este unul dintre cei mai puternici jucători de pe piaţa imobiliară, cu un portofoliu vast de proiecte de retail, residence şi clădiri de birouri: Bucureşti Mall, primul centru comercial modern din România; Plaza România, cea mai populară destinaţie pentru cumpărături şi distracţie din Bucureşti, Shopping MallDova, centru comercial deschis în Chişinău, Republica Moldova, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial şi InCity Residences, ansamblu rezidenţial situat în centrul oraşului.