Bludeco Concept va premiaza cu Diploma de Primvara

Odata cu apropierea primaverii, Bludeco Concept ii premiaza in perioada 7 februarie – 15 martie 2011, pe toti cei preocupati sa revigoreze atmosfera din camin sau birou, oferindu-le reduceri substantiale pentru comenzi cumulate la fantani decorative de interior.

“Diploma de Primavara” se acord de catre Bludeco Concept pentru contributia dvs. la renasterea starii de spirit cu bucurie si veselie.

Diploma este valabila pentru dvs. si prietenii dvs. pentru comenzi cumulate, insotite de reduceri pe masura la toate colectiile de fantani decorative de interior:

1 fantana ….. reducere 5%
2 fantani ….. reducere 7%
3 fantani ….. reducere 9%
4 fantani ….. reducere 11%
5 fantani ….. reducere 13%
6 fantani ….. reducere 15%

Va invitam sa incepeti primavara mai aproape de natura, cu un stil de viata mai sanatos, plin de zambete!

Pentru a beneficia de “Diploma de Primavara” acordata, accesati site-ul nostru www.fantanideinterior.ro, unde va ateapt informatii suplimentare privind colectiile de fantani.

***

Bludeco Concept este unicul producator din Romania de fantani de interior executate manual din materiale naturale. Folosind piatra, lemnul, metalul sau sticla, Bludeco Concept creeaza fantani decorative de interior cu caracter de unicat, ca ansambluri armonioase de forma, sunet si culoare, destinate sa bucure privirea si sa incante sufletul.

Contact:
Bludeco Concept
Vlad Kiritescu
Manager General
+40 751 234 822
+40 720 920 840
+40 21 221 83 88
info@fantanideinterior.ro
www.fantanideinterior.ro