Black Friday la cursurile de stilism de la DallesGO

De regula, prima impresie nu se uita niciodata, asa ca DallesGO ofera o serie speciala de cursuri de stilism si moda, atat pentru incepatori, cat si pentru avansati. Stilul pe care il abordezi prin tinutele tale reprezinta cartea ta de vizita. Cursurile de moda de la DallesGO se adreseaza tuturor celor care sunt interesati de fenomenul modei si deja folosesc asta ca si un limbaj de exprimare.

 

Sub indrumarea unor experti in domeniu, experti care vor fi profesorii tai la seria de cursuri de moda de la DallesGO din Bucuresti, vei invata cum sa iti conturezi corect un stil vestimentar individualizat prin invatarea notiunilor de baza ale stylingului. Profesorii te vor face sa intelegi industria modei si impactul tendintelor de sezon asupra gardorebei tale. Cursurile de moda propun imbinarea perfecta a teoriei cu practica. In final, tot modul in care alegi sa te imbraci este cel care conteaza, indiferent de cate cunostinte teoretice ai in domeniu. Parcurgand cursurile de moda, vei afla foarte usor cum se construieste si cum se comunica corect un look si cum elementele specifice unei perioade din istoria modei pot transforma o tinuta banala intr-una unica.

Ce te vor invata profesorii de la cursul de stilism si moda de la DallesGO?

 • Vei trece in revista cateva lucruri practice pe care le-ai invatat, astlfel incat la finalul acestor cursuri de moda, sa reusesti sa iei intotdeauna cele mai bune decizii in ceea ce priveste stilul vestimentar abordat.
 • Vei face impreuna cu profesorii de la cursuri sesiuni de shopping asemenea celor din emisiunile TV
 • Vei invata cum in fata rafturilor din magazine, sa stii intotdeauna ce piese sa alegi pentru a crea un look complet, respectand un brief bazat pe profilul unei cliente fictive
 • Vei invata cum sa alegi hainele potrivite pentru un potential client
 • Vei invata sa construiesti si sa prezinti corect un moodboard, asa cum ar face-o un stilist profesionist , inaintea unei campanii de promovare sau unei sesiuni foto profesioniste

 

Programa cursului de moda pentru incepatori

 • Curs 1
  Industria si lumea modei. Capitalele modei si saptamanile modei: New York, Londra, Milano, Paris. Stiluri caracteristici, designeri importanti. Nivelurile modei: Haute Couture, industria de lux, pret-a-porter/ ready to wear, diffusion lines, mass-market fashion. Meseriile modei: design, retail, stilism, jurnalism, blogging. Diferentele dintre stilism editorial, stilism personal, stilism comercial, stilism de catwalk.
 • Curs 2
  Tendințele. Identificarea unui trend: elemente, detalii, caracteristici. Inspirație pentru trenduri. Ciclicitatea și ritmurile modei. Evaluarea și actualizarea unui look.
 • Curs 3
  Perioade și momente importante din moda secolului XX. Prima jumătate a secolului XX: anii 1900 – 1950
 • Curs 4
  Perioade și momente importante din moda secolului XX. A doua jumătate a secolului XX: anii 1960 – 2010
 • Stil si comunicare (2 sedinte)
  Curs 5
  Componente si instrumente pentru crearea unui look. Crearea unei “povesti”: moodboard si conceptboard. Echilibrul vizual: simetrie si asimetrie, atmosfera, detalii.
 • Curs 6
  Proiect: exercitiu de creativitate. Crearea unui moodboard sau conceptboard, la alegere din urmatoarele subiecte: o perioada din istoria modei, recreata astazi; tabloul unei tendinte fashion din sezonul AW 2012; una din saptamanile modei din sezonul AW 2012.
 • Elemente de stil personal (4 sedinte)
  Curs 7
  Identificarea conformatiilor feminine. Tipuri de siluete si proportii corporale. Folosirea detaliilor vestimentare pentru reconturarea/ echilibrarea siluetei. Influenta proportiilor in alegerea imprimeurilor, bijuteriilor, accesoriilor.
 • Curs 8
  Identificarea tipologiilor cromatice. Teoria culorilor. Caracteristicile culorilor: temperatura, luminozitate, intensitate, contrast. Alegerea culorilor in functie de carnatie (pigmentatie). Combinatiile cromatice: recomandari, teme, tipuri de scheme cromatice; ton sur ton, monocromatic, multicolor, color blocking.
  Curs 9
  Stiluri și preferințe personale. Reguli de purtare și alegere. Creare de iluzii optice. “Necesarul” de accesorii.
 • Curs 10
  Stiluri vestimentare personale: arhetipuri (clasic, romantic, sport, contemporan samd.) si hibrizi stilistici. Legatura dintre personalitate si alegerea vestimentatiei. Identificarea si dezvoltarea stilului vestimentar propriu.
 • Curs 11
  Tema practica: creare si styling de tinute intr-un magazin de profil, conform unui brief – outfit creation session
 • Curs 12
  Tema practica: creare si styling pentru doua tinute proprii, , tinand cont de stil, silueta, cromatica, accesorii. Sesiune de evaluare de look si feedback final.

Pentru inscrieri si alte oferte, va rugam sa vizitati linkul urmator: http://dallesgo.ro/cursuri-stilism/ sau sa sunati la nr: 0769 041 711

Cursurile se vor tine la sediul DallesGO situat in Strada Ion Otetelesanu, nr. 2, et. II.