Bitcoder anunta lansarea unui nou site pe piata download-ului

BitCoder SRL anunta lansarea oficiala a site-lui www.filerex.com, care contine o colectie de programe gratuite si platite. Site-ul ofera spre descarcare, in conditii de securitate majora, programe destinate utilizarii in diferite domenii, de la business pana la divertisment.
Acest site are inglobat un mecanism de detectie automata a virusilor sub Windows, utilizand AVG pentru Linux. Inclusiv programele care nu sunt gazuite pe serverul nostru, sunt verificate pentru a fi siguri in proportie de 99% ca, programul nu contine coduri , care ar putea bloca sau distruge sistemul dvs.
Momentan avem incluse 1500 programe, si speram ca pana la sfarsitul anului sa ajungem la cifra de 5000 programe. Dorim sa creem o baza de date cu programe de inalta calitate, de aceea nu toate programele trimise de catre dezvoltatori sunt aprobate. Acestea trebuie sa indeplineasca mai multe criterii prestabilite. Dintre acestea enumeram: calitate ridicata, accesibilitate, documentatie existenta, fara reclame, virusi, spyware.
Dezvoltatorul de software poate trimite programul sau, spre aprobare, utilizand formatul PAD(Portable Application Description).Formatul PAD este realizat utilizand programul PAD Manager, sau cu orice alt utilitar care suporta acest format. Reamintim ca in formatul PAD exita anumite campuri destinate scrierii unui articol despre programul lansat. Toate articolele trimise sunt citite de un editor, aprobate, si publicate in sectiunea “Press releases”.
Deoarece ne adresam utilizatorilor din intreaga lume, site-ul accepta doar programe care ofera o interfata , si documentatie in limba Engleza.
BitCoder doreste sa dezvolta acest site in functie de preferintele utilizatorilor, de accea va invitam sa ne adresati intrebari , sugestii, critici in cadrul forumului.
Cine este BitCoder SRL?
BitCoder este o companie lansata in anul 2007, care are ca domeniu principal de activitate realizarea site-urilor web. Datorita succesului obtinut pe piata de publicitate online, firma si-a concentrate activitatea in ultimii ani pe acest sector, oferind utilizatorilor servicii de inalta calitate.
Persoana de contact:
Perse Adrian
(+04)0740129053
office@filerex.com