BISMUN CHARITY BALL – distractie si caritate in acelasi loc!

BUCURESTI – 14 DECEMBRIE 2010, ora 21:00

CLUB FRATELLI (Calea Floreasca, Nr. 159, Bucuresti)

Vrei sa participi la imbunatatirea zilelor de sarbatoare a unor persoane mai putin favorizate si, totodata, sa te distrezi alaturi de trupele tale preferate?

Atunci ai gasit ce cauti -  Asociatia BISMUN organizeaza, cu ocazia aniversarii a 55 de ani de la Aderarea Romaniei la ONU, un bal caritabil – BISMUN Charity Ball – in data de 14 decembrie 2010, in Club Fratelli Lounge (Calea Floreasca, Nr. 159), incepand cu ora 21:00.

Evenimentul este realizat in parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe, Radio Romania Cultural, Evenimente Studentesti, Stiri ONG, Radio 3Net, Uniunea Studentilor din Romania, precum si alte institutii, ONG-uri si organisme mass-media.

Organizarea acestui eveniment are o dubla motivatie : aniversarea a 55 de ani de la Aderarea Romaniei la ONU, dar si imbunatatirea, in limitele posibilitatii fiecaruia, zilei de Craciun petrecute de persoanele mai putin fericite. Pretul unui bilet este de 15 RON, insa constituie o donatie. Banii stransi din vanzarea biletelor, din licitatiile organizate la eveniment, precum si banii stransi din alte surse cu ocazia organizarii acestui eveniment vor face obiectul unor scopuri caritabile.

Dorim ca acest bal sa fie destinat, in special, tinerilor ce activeaza in ONG-uri, precum si tineretului roman, in general, cu scopul constientizarii acestora asupra implinirii a 55 de ani de la Aderarea Romaniei la ONU.

La eveniment veti dansa pe muzica celor de la ALB NEGRU si ZERO, iar atmosfera va fi numai buna de distractie datorita lui DJ GREEG si lui MARIUS ONUC – unii dintre cei mai buni DJ din tara.

Vino si tu ! Azi poti fi mai bun ! Azi te poti distra cu prietenii – la Fratelli !

Pentru mai multe detalii poti vizita www.bismun.ro/charityball sau ne poti contacta la charityball@bismun.ro .

Parteneri institutionali : Ministerul Afacerilor Externe, Universitatea din Bucuresti

Parteneri media : Radio Romania Cultural, Radio 3Net, Stiri ONG, Evenimente Studentesti