Biotrue – prima solutie bio pentru lentile de contact acum si ONLINE

Bucuresti – 12 iulie 2010 –  Lentile Contact Romania – www.lentilecontact.ro – in cadrul campaniei “Ai grija de ochii tai” aduce pe piata ONLINE  prima solutie bio pentru lentilele de contact – Biotrue.

Biotrue – noua solutie multifunctionala produsa de Bausch&Lomb – este inspirata din fiziologia ochilor si depaseste limitele intretinerii lentilelor de contact, fiind unica solutie multifunctionala ce combina 3 elemente de inovatie bio:

– Contine un lubrifiant ce se regaseste natural si in ochii purtatorilor de lentile de contact;

– Este biocompatibil cu ph-ul lacrimilor sanatoase;

– Mentine active anumite proteine benefice din lacrimi.

Biotrue actioneaza asemenea ochilor pentru a le oferi sanatatea si confortul de care au nevoie purtatorii pe toata durata folosirii lentilelor de contact.

Detalii pe www.lentilecontact.ro

In cadrul acestei Campaniei “Ai grija de ochii tai”, desfasurata cu scopul de a imbunatati obiceiurile purtatorilor de lentile de contact si de a mentine sanatatea oculara, Lentile Contact Romania – www.lentilecontact.ro – informeaza permanent purtatorii de lentile de contact despre toate noutatile din domeniu.

Bausch&Lomb si-a modificat logo-ul in Bausch+Lomb si va schimba ambalajele produselor sale in decursul urmatoarelor 18-24 luni. In aceasta perioada de trecere se vor gasi la vanzare atat produse cu vechea imagine a companiei cat si cu noul logo, fapt care ar putea sa   ingrijoreze purtatorii de lentile de contact din punct de vedere al increderii in originalitatea produselor.

Lentile Contact Romania- www.lentilecontact.ro – promoveaza produse ORIGINALE si de CALITATE menite sa-i ajute pe purtatorii de lentile de contact sa-si mentina sanatatea oculara.

Foloseste produse ORIGINALE si de CALITATE!

Schimba LA TIMP lentilele de contact si suportul pentru lentile de contact!