Biletele la SALVATORE ADAMO, mai ieftine!

Fanii muzicii de calitate trebuie sa fi aflat deja ca celebrul artist italian Salvatore Adamo va concerta in decembrie pe scena Salii Palatului, urmand sa ii incante cu piese la fel de celebre ca si el: „Tombe La Neige”, „Vous Permettez Monsieur”, „La Nuit”, etc…

Ceea ce nu au aflat inca este ca in perioada 22-25 Septembrie au ocazia sa cumpere bilete cu 15% mai ieftine!

Oricine cumpara in perioada 22-25 Septembrie 2011 un bilet la concertul lui Salvatore Adamo, va beneficia de un pret mai mic cu 15%! Categoriile care fac obiectul promotiei sunt 150 si 250 lei.

 

Aceasta promotie este valabila doar de joi pana duminica inclusiv, (22-25 septembrie 2011) si este disponibila in toata reteaua BILETOO! Biletele se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. In cazul in care comanda se face online, de pe www.Biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier! De asemenea, exista si posibilitatea rezervarii biletelor, acestea putand fi ridicate personal de catre client de la unul din magazinele partenere Biletoo.

 

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

– Categoria VIP – 350 lei

– Categoria 1 – 300 lei

– Categoria 2 – 250 lei (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 212.5 lei

– Categoria 3 – 200 lei

– Categoria 4 – 150 lei (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 127.5 lei

– Categoria 5 – 100 lei

 

Programul de reduceri „Promotia Saptamanii” apartine sistemului de ticketing BILETOO.ro si conform programului, in fiecare saptamana un spectacol/concert de pe www.biletoo.ro are parte de o reducere de pret!

 

Salvatore Adamo este un mix de culturi: s-a nascut in Italia, a crescut in Belgia si canta in limba franceza! De fapt, artistul a cautat intotdeauna sa evolueze si de aceea a mai invatat inca 8 limbi internationale, pentru a-si interpreta in fiecare dintre ele frumoasele sale versuri. De-a lungul carierei a reusit sa vanda peste 100 de milioane de discuri in intreaga lume!

 

~~Concertul SALVATORE ADAMO va avea loc pe 10 Decembrie 2011 la Sala Palatului din Bucuresti si este organizat de Project Events in colaborare cu European Event Services.~~

 

http://www.youtube.com/watch?v=K-DKXuWuoYM