Bilete reduse, cadouri si surprize la Gipsy Kings!

Al treilea episod din „Promotia Saptamanii” aduce noi reduceri si surprize, de data aceasta pentru concertul Gipsy Kings!

 

In perioada 24-27 martie, de joi pana duminica, oricine cumpara doua bilete la concertul Gipsy Kings de la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), primeste un afis cu autograful membrilor Gipsy Kings. Acelasi lucru este valabil si pe www.BILETOO.ro, unde cumparatorii pot plati biletele prin card sau ramburs. Mai mult, dupa cumpararea biletelor, cei ce intra pe www.projectevents.ro, si se inscriu pe baza seriei biletului pot castiga un card de acces in culise pentru a-i intalni pe cei de la Gipsy Kings!

Categoriile de pret participante la promotie sunt: 200 lei (in limita a 250 de bilete) si 250 lei (in limita a 250 de bilete).

 

Premiile acordate in cadrul acestei promotii sunt: 15% reducere la cele doua categorii, 250 afise cu autograful membrilor Gipsy Kings si 10 carduri de acces  in culise inainte de inceperea concertului.

 

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

– 150 lei

– 200 lei (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 170 lei

– 250 lei (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 212.5 lei

– 300 lei – Categoria VIP

 

Mai multe detalii despre concert si promotie puteti afla accesand www.projectevents.ro!

 

Daca vrei sa castigi si un card de acces in culise pentru a-i intalni pe cei de la Gipsy Kings, inscrie-te pe www.projectevents.ro!

Proiectul „Promotia Saptamanii” a fost initiat de catre Project Events si Biletoo.ro si se va intinde pe parcursul a 17 saptamani, aceasta fiind a treia saptamana in care se desfasoara acest proiect.

 

~~Concertul Gipsy Kings este organizat de Project Events in colaborare cu Asociatia Partida Romilor „Pro-Europa”, va avea loc pe 9 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti si face parte din turneul “Gipsy Kings 2010-2011 World Tour”!~~

 

Eveniment sustinut de Magic FM, Click, Adevarul, Adevarul de Seara, Sapte Seri, Bucharest NightLife, AgentiaDePresaMondena.com, eMulte.ro, BucharestHerald.ro, iConcert.ro, BestMusic.ro, Port.ro, Eva.ro, Ziare.com, HotCity.ro, eComunicate.ro, Indoor Media, Zoom, WideScreen Media, Unirea Shopping Center, Carpat Guard si Spard Team!