Bilet.ro te trimite la Operă

 

 

 

 

logo

BucureÅŸti, 11 Noiembrie 2009 – Biletele la Opera NaÅ£ională BucureÅŸti se găsesc de la începutul acestei săptămâni, exclusiv prin reÅ£eaua Bilet.ro, care include, pe lângă site-ul Bilet.ro, casa de bilete a ONB ÅŸi un număr important de magazine.

De la începutul lunii, Opera Naţională Bucureşti împreună cu reţeaua Bilet.ro oferă iubitorilor de artă un concept unic de achiziţionare de bilete. Ca premieră, Bilet.ro oferă biletul electronic. După cumpărarea online cu cardul, clienţii primesc un bilet în format PDF pe e-mail. Acesta trebuie tipărit şi asigură accesul la eveniment.
Biletele se găsesc şi prin reţeaua Bilet.ro, iar lista magazinelor partenere este disponibilă pe site-ul Bilet.ro.

Prin acest proiect, urmărim să oferim cele mai simple şi mai eficiente metode de emitere de bilete. Informaţii despre evenimente se găsesc atât pe site-ul www.operanb.ro cât şi pe www.bilet.ro.

Despre Bilet.ro
Lansată la 1 Martie 2007, reţeaua Bilet.ro este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de ticketing din România şi dispune de un sistem unic de emitere, printare şi vânzare a biletelor. Până în prezent, a vândut peste 400.000 de bilete pentru o gamă largă de evenimente.
Reţeaua Bilet.ro beneficiază de tehnologia şi experienţa unei mari companii din Europa, cu o reputaţie în domeniu de peste opt ani.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:

Laura Constantin
Telefon: 021 3128227
E-mail: laura.constantin@bilet.ro