Biberon Philips Avent Clasic sau Natural: care este mai bun?

Este foart dificil este sa alegi biberonul ideal pentru bebelus, intrucat astazi exista mai multe modele pe piata. Biberoanele sunt accesorii folosite de aproape toti bebelusii, fie ca sa bea lapte sau chiar si apa sau ceai. Pe piata exista multe modele, fiecare cu particularitatile lor. Brandul Philips Avent este printre preferatele parintilor cand vine vorba despre biberoane, dar care model este mai bun, Philips Avent Clasic sau Natural?

Biberonul Philips Avent Classic Anti-Colici este excelent pentru prevenirea colicilor copiilor. Are o supapa integrata in tetina care se indoaie si permite intrarea aerului in biberon. Acest lucru previne formarea unui vid si previne aparitia colicilor la copii cauzati de inghitirea aerului.

Biberonul Philips Avent Natural are tetina in stilul unor petale. Este grozav pentru ca seamana foarte mult cu sanul mamei si are o forma foarte confortabila pentru gura bebelusului. De aceea bebelusul accepta mai usor acest biberon, pentru ca crede ca este sanul mamei. Pe langa aceste caracteristici, trebuie sa analizam toate beneficiile pe care le ofera fiecare produs, formatul sticlei si rentabilitatea.

Beneficii

Biberoanele pot oferi mai multe beneficii si nu sunt doar un recipient pentru a pune lapte pentru bebelus. Biberonul Philips Avent Clasic Anti-colici este excelent pentru prevenirea colicilor copiilor. Pentru ca pe masura ce bebelusul suge laptele, tetina se indoaie si acest lucru il impiedica pe copil sa inghita aer.

Biberonul Philips Avent Natural este un produs excelent pentru bebelusii mai mici, deoarece are tetina in forma de petale. Aceasta tetina are forma unui san al unei mame. In plus, acest biberon are si o valva care previne colicii si disconfortul bebelusului pentru ca are un mamelon asemanator cu sanul mamei si are si un sistem care previne colicii la copil.

Forma sticlei

Forma sticlei este foarte importanta deoarece ar trebui sa fie usor de tinut. Recipientul trebuie sa aiba o forma anatomica, care sa se potriveasca bine atat in ??mana adultului, cat si in mana copilului. Deci, daca bebelusul este mai independent, poate tine singur biberonul.

Biberonul Philips Avent Clasic Anti-colic este mai drept si mai fin, adica are nevoie de mai multa fermitate in mana pentru a tine bine sticla. Un copil nu poate tine biberonul atat de bine. Biberonul Philips Avent Natural are o forma mai ergonomica. Partea de mijloc a sticlei este putin mai subtire, asa ca se potriveste mai bine in mana. Astfel copilul poate tine singur biberonul mai usor.

Ambele produse provin de la aceeasi marca, deci sunt de aceeasi calitate, iar amandoua au o capacitate de 260 ml pentru optiunea standard (exista si dimensiuni mai mici). Biberonul Philips Avent Clasic este mai ieftin, cu un pret mai accesibil in timp ce Philips Avent Natural costa aproape dublu. Decizia ramane, deci la latitudinea preferintelor parintilor, dar si a  celor mici. Bebelusii pot sau nu sa accepte anumite biberoane, la fel cum se aplica si in cazul suzetelor. Puteti investi din start in Philips Avent Natural, intrucat imita mai bine sanul mamei, dar daca bugetul e redus, Avent Clasic este la fel de bun.