Bianca si Eduard Anton – castigatorii etapei a II a din CNKD 2012 la clasele KF3 si Mini

Etapa a IIa din CNKD 2012 a reusit sa mai doboare un record. Pe 2 si 3 iunie s-au adunat la start 73 de participanti, numarul depasind cu mult recordul precedent obtinut la etapa I a acestui sezon. Pe circuitul de la AmKart competitia a fost foarte stransa, la multe dintre clase castigatorii fiind decisi la diferenta de cateva sutimi de secunda.

 

Dupa rezultatele excelente realizate de catre pilotii Bianca Anton (clasa KF3) si Eduard Anton (clasa Mini) in prima etapa, desfasurata in urma cu o luna, a urmat, fireste, dorinta de a obtine noi podiumuri si de a se impune in clasament.

 

Cu 7 competitori pe grila de start, cursa clasei KF3 a fost castigata detasat de catre Bianca, obtinand locul I atât în calificari cat si in cele doua manse desfasurate sambata si respectiv duminica. Cu 4 victorii in cele doua etape, Bianca conduce detasat in clasamentul grupei KF3 cu 86 de puncte fiind urmată la mare distanta de ocupantul locului secund cu doar 49 de puncte.

 

Asa cum ne-a obisnuit in etapa trecuta, Eduard a avut de luptat pentru a obtine victoria. Avand la start 9 contracandidati, clasa Mini a avut parte de una dintre cele mai disputate curse. Cu o clasare pe locul 4 la finalul calificarilor, Eduard s-a ambitionat si a castigat prima mansa de concurs. Lupta dintre piloti a fost mult mai acerba in cea de a doua zi, mansa a II a fiind foarte disputata. In fruntea plutonului au concurat nu mai putin de 3 piloti, ducand mare parte a tururilor bara la bara. Si, chiar daca Eduard a pierdut pozitia de lider de 4 ori, revenind de fiecare data in frunte, acesta a clarificat situatia in penultimul tur cand si-a asigurat o noua clasare pe locul I.

 

Rezultatele Biancai au fost posibile si datorita sprijinului acordat de partenerii sai – Unior Tepid si BADI si a echipei tehnice Willi MSport.

2012 Grandz Comunicare