Bestwesternbucovina.ro- va ofera servicii de lux la preturi de criza

Se pare ca in ultimii ani turistii, atat cei romani cat si cei straini, au inceput sa descopere frumusetile pe care le ofera Romania, si sa constientizeze faptul ca, conditiile pe care le ofera proprietarii de pensiuni si hoteluri sunt la fel precum cele din alte tari.
Unul din cele mai deosebite hoteluri este si bestwesternbucovina.ro. Datorita locului unde este amplasat, langa padure, hotelul le ofera turistilor care ii calca pragul o panorama de neuitat. Aceste lucruri au facut ca hotelul sa fie considerat ca fiind un club de munte.
Datorita faptului ca serviciile de calitate si conditiile de cazare respecta cele mai riguroase norme europene, se poate sustine ca hotelul Best Western Bucovina este un hotel de lux, datorita celor 4 stele care stau la baza acestui fapt.
Turistii au posibilitatea de a se bucura in cadrul hotelului de nenumarate servicii, precum masaj de relaxare, spa, fitness, restaurant cu specific local, precum si diverse activitati in aer liber pentru un sejur de vis. Toate aceste servicii sunt concepute in asa fel incat sa ii multumeasca si pe cei mai pretentiosi clienti care calca pragul hotelului.
Cei care aleg sa isi petreaca vacantele in Bucovina sau concediile in acest cadru de vis pe care il ofera hotelul, au nenumarate posibilitati de a-si petrece timpul liber fara sa se plictiseasca macar o clipa. Dupa cum bine se stie, zona Bucovinei este una din cele mai frumoase din Europa, deoarece locurile pitoresti fac deliciul tuturor celor care doresc sa petreaca clipe de neuitat intr-un cadru de vis.
Turistii au posibilitatea de a alege sa viziteze celebrele manastiri Voronet si Humor care le vor aduce linistea sufleteasca celor care decid sa le treaca pragul.