Best Tools si Pramac- solutii profesionale pentru grupuri electrogene

BT BEST TOOLS COMPANY propune o gamã completã de servicii, lucrãri de întreţinere şi reparaţii pentru grupuri electrogene. Pentru orice aplicaţie compania vine în întâmpinarea dorinţelor clienţilor sãi, punându-le la dispoziţie servicii complete, de la consultanţã pânã la punerea în funcţiune şi chiar realizarea unui “proiect la cheie”.

Având un stoc permanent de piese şi consumabile, BT Best Tools Company furnizeazã piese de schimb originale şi realizeazã în atelierul propriu şi “on site”, de la revizii la reparaţii generale, la service în garantie şi post-garanþie. Începând cu anul 2006, compania a devenit partenerul de afaceri al PRAMAC, distribuind toatã gama de produse: Power Engineering, Power System şi Handling System. Prin divizia Power Engineering sunt distribuite produse în întreaga lume, fiind fabricate în prezent în douã fabrici din Spania şi Italia, care au fost recent achiziţionate de Grupul PRAMAC şi unde se produc generatoare de la 6 la 3360 kVA.

Datoritã unui parteneriat solid şi a existenţei unor furnizori majori, toate modelele sunt produse cu componente de primã clasã, oferind garanţia durabilitãţii şi a siguranţei. Prezenţa acestor factori favorabili a fãcut ca Grupul PRAMAC sã fie considerat al treilea mare producãtor din Europa şi al cincelea pe plan mondial. Ca şi motorizãri sunt utilizate mãrci de top, precum Deutz – Germania, Perkins – Anglia, Volvo – Suedia, MTU Mercedes – Germania.
Gama grupurilor electrogene curprinsã între 300 şi 3.300 kVA, dotate cu motorizare MTU Mercedes are cel mai bun consum de combustibil din clasa ei. Motoarele sunt destinate aplicaţiilor speciale pentru generatoarele de curent care au un excelent rãspuns la sarcinile şi solicitãrile anumitor consumatori, monitorizaţi în permanenţã de un tablou de comandã echipat cu tehnologie de ultimã generaþie. Printre furnizorii de componente pentru grupurile Pramac se numãrã STAMFORD, MECCALTE, ABB, ComAp.
Generatoarele de curent din gama “Power Systems” sunt destinate atât utilizãrii profesionale, cât şi semiprofesionale. Din aceastã gamã de echipamente fac parte şi generatoarele de sudurã precum şi motopompele.
Pe partea de echipamente de manipulare, PRAMAC este unul din cei mai mari producãtori mondiali de transpalete manuale şi electrice, „stackers” alte echipamente de manipulare.

PRAMAC a comercializat şi a distribuit aceste produse pe plan mondial sub numele de Lifter încã din anul 1988.

Contact:
E-mail: stefan.blaer@best-tools.ro
Tel: (40-21) 318.36.87
http://www.best-tools.ro/
http://www.grupurielectrogene.eu/