Best Reisen schimba traditia!

1 Decembrie a trecut, patriotismul a trecut si el, ceea ce le mai ramane cetatenilor ca bucurie sunt mult asteptatele sarbatori de iarna. Iar daca ziua nationala a fost sarbatorita cu sarmale, carnaciori si fasole, totul ,,ca la mama acasa’’, traditia continua si in celebrarea celorlalte sarbatori de sezon: Craciunul si Revelionul. Dar, daca am privi dincolo de traditia monotona a fiecarei sarbatori de iarna? Daca romanul vrea caldura in loc de frig si palmieri in loc de bradul? Raspunsurile par a fi induse de estimarile agentiilor de turism care observa cresteri pe segmentul turismului exotic de Craciun si Revelion.

Monotonia de fiecare zi isi face loc in viata oricarei persoane. Aceste momente pot aparea oricand, intr-o zi obisnuita la munca sau chiar si in zile de sarbatoare, cum este Craciunul. Cumparaturile pentru masa imbesugata a primei zile de Craciun, curatenia de iarna, rudele care-si fac aparitia sunt aceleasi elemente intalnite in fiecare an. Bucuria parca s-a transformat intr-un colind in jurul bradului, care are aceleasi versuri si este cantat de aceiasi musafiri ca in anul precedent. Surpriza serii magice de Craciun, asteptata de fiecare roman, a devenit o traditie monotona care nu mai suprinde deloc. Insa, pentru a simti cu adevarat bucuria Craciunului este nevoie de un mic efort de imaginatie si dorinta de a trece de bariera impusa de traditie.

Best Reisen propune romanilor modalitatea cea mai usoara prin care poate sa-si transforme Craciunul monoton, intr-o sarbatoare cu o noua infatisare. Vivacitatea, entuziasmul, exotismul si caldura sunt doar cateva elemente presarate din oferta pentru Egipt propusa de turoperator:,, Ca si destinatii, ne axam pe Hurghada si Sharm El Sheikh, destinatii de top, extrem de solicitate si apreciate de turisti.” declara managerul Best Reisen, Csaba Garamsegi. Acesta mai adauga „ Un exemplu concret ar fi pachetul de vacanta pentru un sejur in Hurghada, cu zbor charter direct Bucuresti – Hurghada – Bucuresti, 8 zile/ 7 nopti, in regim all inclusive, hotel de 4****, la doar 334 euro, cu bilet de avion, transferuri , cazare si masa conform ofertei, iar la hotel de 5***** pretul de persoana este de 374 de euro, beneficiind de sistem all inclusive. Pretul include si asistenta si ghid de turism in limba romana, taxele de aeroport, rezervare viza si asistenta. O oferta asemanatoare ca si pret avem si in Sharm El Sheikh, Perla Marii Rosii, unde, un pachet de vacanta de 8 zile/ 7 nopti, cu zbor charter direct din Bucuresti, la hotel de 4****, in regim de demipensiune, costa doar 309 euro, cu toate taxele enumerate anterior incluse in pret’’.

Imaginatia si evadarea din traditiile uneori anoste pare sa se concretizeze printr-un sejur exotic intr-o tara care imbina cultura antica cu cea a modernitatii, creand o magie cu adevarat suprinzatoare –Egiptul:,, luand in considerare faptul ca sarbatoarea Craciunului induce o atmosfera plina de bucurie pentru fiecare dintre noi, echipa Best Reisen a creat aceste oferte pentru a oferi alternative Craciunului, cu momente pline de magie si exotism care sa inlature monotonia, pe plaja Egipului sub raza soarelui, la 22-24 grade C’’, concluzioneaza Csaba Garamsegi.

Best Reisen Romania face parte din grupul Best Reisen, tour-operator in 6 tari: Tunisia, Cehia si Slovacia, Ungaria, Serbia si Romania. Best Reisen a organizat vacante pentru mai mult de 21.000 de turisti numai din Romania in anul 2008, deschizandu-si punctul de lucru aici incepand cu 2005. Ofera la momentul actual pachete turistice printr-o retea de 1420 agentii revanzatoare, raspandite peste tot in tara. Profesionalismul tour-operatorului, calitatea serviciilor si interesul constant pentru satisfactia clientilor recomanda Best Reisen de peste 13 ani pe piata turistica europeana si de 4 ani in industria de turism din tara noastra.

Monica Gavrila
PR Account Executive- D’Avantage Consult
0746502044 / 0264 40 27 26
monica.gavrila@davantage.ro