Besign de Nunta isi extinde reteaua de parteneri atat in mediul offline, cat si online.

Dezvoltarea retelei de parteneri constituie un element central pentru strategia din anul 2010, oferind suport atat magazinelor si agentiilor partenere offline, dar si celor online.

Besign de Nunta este lider de piata pe zona Galati – Braila in domeniul distributiei si personalizarii de invitatii pentru nunta si botez si accesorii pentru aceste evenimente. In cei 10 ani de experienta in domeniu, compania a dobandit o solida reputatie pe piata locala, reputatie ce o recomanda ca un partener de incredere.
Consecventa politicii de dezvoltare continua a retelei sale de parteneri, pana acum a semnat  contracte de parteneriat cu agentii de organizare de evenimente, magazine pentru comercializarea rochiilor de mireasa sau  accesoriilor, din diverse zone ale tarii: Iasi, Calarasi, Pitesti, Brasov, Timisoara,  Constanta, Galati, Braila,  Ramnicu-Valcea, Giurgiu, Zimnicea,  Alexandria, Ploiesti, Bacau, Bihor si Bucuresti.
Comisioanele substantiale, de pana la 30% , promptitudinea onorarii comezilor, precum si  calitatea acestora, au dus la consolidarea relatiei cu partenerii existenti, dar si la creari de noi si noi parteneriate.

Firmele care doresc semnarea unui parteneriat cu Besign de Nunta (www.1001invitatiipentrununta.ro), nu trebuie decat sa trimita un mail insotit de o cerere de colaborare, urmand ca un reprezentant al firmei sa ii contacteze pentru a perfecta detaliile. Pretul unei invitatii contine TVA, personalizarea, schimbarea culorii sau textului, precum si asamblarea acestora, astfel neexistand costuri ascunse sau suplimentare. Preturile pot fi consultate pe magazinul online www.1001invitatiipentrununta.ro.

Besign de Nunta si site-ul www.1001invitatiipentrununta.ro sunt proprietatea S.C. Besign Travel S.R.L. Firma este pe piata, in forma actuala, de 2 ani, dar experienta acumulata  in domeniul nuntilor, botezurilor si organizarii de evenimente este de peste 10 ani.

www.1001invitatiipentrununta.ro personalizeaza si distribuie invitatii de nunta si botez, carduri de masa si plicuri de bani, accesorii pentru nunta si botezuri.