BeoSound 8 schimba “culoarea” muzicii!

 

 

 

 

Mult aclamatul docking-station de la Bang & Olufsen, BeoSound 8, introduce o noua gama de culori vii si calde de toamna.

BeoSound 8 ofera o performanta a sunetului de neegalat si un design care este acum imbunatatit cu patru noi culori pentru huse: rosu, portocaliu, galben si argintiu.

 

“De cand a fost lansat, BeoSound 8 reprezinta un succes fantastic pentru Bang & Olufsen si este unul dintre cele mai bine vandute produse din portofoliul Bang & Olufsen, de aceea dorim sa continuam cu acest succes”, spune Managerul de Proiect, Thomas Pedersen. BeoSound 8 este o solutie fantastica atunci cand doriti sa va bucurati de muzica digitala de pe iPod, iPhone, iPad, PC sau MAC si are o performanta uluitoare a sunetului.

 

“Desigur, acesta va fi produs in cele doua versiuni elegante de negru si alb, dar vrem sa tinem pasul cu noile tendinte si sa adaugam conceptului, in mod constant, o schimbare a expresiei vizuale prin adaugarea unor noi culori”, spune Managerul de Produs, Thomas Pedersen.

 

Thomas Pedersen continua: “Luminozitatea si design-ul caracteristic al BeoSound 8 il face extrem de flexibil in utilizare, de aceea acesta se potriveste foarte bine intr-o locuinta moderna care reflecta noile tendinte in materie de culori.

BeoSound 8 se potriveste perfect ca sistem de muzica nu numai în camera de zi dar si în bucatarie, pe terasa sau chiar in casa de vacanta.

Modern si usor de folosit

Pur si simplu conectati BeoSound 8 la unul din aparatele dvs si sunteti gata pentru a asculta muzica în cel mai scurt timp. De asemenea, puteti controla BeoSound 8 cu usurinta utilizand telecomanda dedicata care vine cu produsul, sau daca doriti, una dintre telecomenzile inteligente de la Bang & Olufsen.

Prin BeoSound 8, Bang & Olufsen a dovedit inca o daca ca este lider in domeniul inovatiei si al designului.

 

DESIGN David Lewis
DIMENSIUNI W x H x D/GREUTATE 66.1 x 23.9 x 16.4 cm
MATERIAL(E) Plastic dur, aluminiu
CULORI alb si negru
PUTERE APLIFICATOARE Bas: 70 W/4 Ohm Class D
FRECVENTA 38 – 20,000 Hz
FRECVENTA MAXIMA 3,300 Hz
WOOFER 5”
TWEETER 3/4”
VOLUM CABINET 1.3
EGALIZATOR BAS Adaptive Bass Linearisation (ABL)
PROTECTIE Protectie termica
CONEXIUNI  iPod/iPhone/iPad, USB, Line-in via Phono
ACCESORII Suport perete (inclus)Huse: Rosu, portocaliu, galben, argintiu, alb si negru
TELECOMANDA Telecomanda BeoSound 8 inclusa,Beo4 sau Beo5
AMPLASARE Pe picioare – perete – colt