Beneficiile implantului dentar fast fixed

Toata lumea viseaza sa aiba un zambet demn de Hollywood, dar nu toate persoanele sunt dotate cu un set perfect de dinti. Din acest motiv, multi cauta proceduri stomatologice care pot ajuta la imbunatatirea starii dintilor lor. Aceasta poate include imbunatatirea fracturilor, a cavitatilor sau tratarea bolilor gingivale, toate putand actiona ca o piedica in calea increderii si a sanatatii dumneavoastra dentare.  

In acest scop, rolul implanturilor dentare fast fixed este vital, deoarece va inlocuieste permanent dintii in descompunere si va imbunatateste zambetul. Nu numai ca este o optiune sanatoasa, dar va permite, de asemenea, sa va exprimati complet bucuria cu ceilalti, deoarece elimina orice insecuritate pe care o puteti avea cu dintii. Daca aveti o misiune de a readuce increderea din spatele zambetului dvs., lista de mai jos exploreaza modul in care implanturile dentare fast fixed va pot ajuta in diverse moduri. 

Beneficiul 1: Implanturile dentare pot garanta un confort si o functionalitate mai bune 

Pacientii care sufera de dinti lipsa pot folosi implanturi dentare fast fixed ca solutie permanenta. Spre deosebire de protezele dentare, implanturile dentare nu au nevoie de inlocuire regulata, deoarece sunt concepute pentru a umple in mod specific eventualele goluri de dinti. De asemenea, functioneaza ca dintii naturali, care permit pacientilor sa continue cu viata de zi cu zi, fara sa intampine probleme legate de muscare, vorbire sau mestecarea alimentelor.  

Acest lucru se datoreaza faptului ca radacinile dintilor dvs. sunt inlocuite cu titan, care servesc ca o ancora durabila pentru maxilarul dvs., care poate dura toata viata.  

Riscul 1: Esecul la integrare  

Implanturile dentare care nu sunt integrate in mod corespunzator pot slabi structura osoasa a maxilarului dvs. si pot compromite stabilitatea acesteia. Antibioticele profilactice sunt de obicei administrate inainte de procedura pentru a combate acest lucru si contribuie la reducerea riscului de esec al implantului.  

Beneficiul nr. 2: Nu este necesara intretinerea speciala 

Mentinerea implanturilor dentare fast fixed este asemanatoare cu ingrijirea dintilor naturali – tot ceea ce este nevoie este periajul obisnuit pentru a-l mentine in stare buna. Puteti consolida curatenia spalandu-va cu apa de gura.  

Risc 2: Perforatie 

Perforatia include leziuni cauzate structurilor anatomice din apropiere, cum ar fi sinusul maxilar, marginea inferioara, placa linguala, canalul alveolar inferior sau gingia. In cazul in care oricare dintre acestea sunt deteriorate de implant, in viitor poate duce la infectii, precum si probleme ale sinusurilor. 

Beneficiul 3: reduce riscul bolilor de dinti si gingii 

Soclurile goale dintr-un dinte extras recent sunt zone de reproducere pentru bacterii, ba chiar protezele sau puntile dentare nu sunt suficiente pentru a umple complet zonele greu accesibile, in care bacteriile se vor acumula in cele din urma. Pe de alta parte, implanturile dentare fast fixed ajung adanc in linia maxilarului si umplu complet orificiile si, fara nicio expunere, sansele de a dezvolta boala dintelui sau a gingiilor sunt reduse semnificativ. 

Risc 3: Ruperea implanturilor sau fractura 

Cea mai riscanta si cea mai grava complicatie care se poate intampla este ruperea surubului de capat al implantului. Nu este o problema simpla de remediat, deoarece implica inlocuirea completa a implantului dentar, dar complicatia apare atunci cand osul ramas poate fi slabit pana la un punct in care nu mai poate suporta implanturi noi.