Beia Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna octombrie

Beia Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta  stirile din luna octombrie, impreuna cu partenerii sai Gigaset, OTT Hydromet / Adcon / Lufft, Siemens Enterprise Communications – Unify, Aspect Software, 3DS Dassault Systemes / Exalead, Ericsson, Dialogic, Cisco, Avaya, Snom si Hughes Network Systems.

Beia Consult participat la Conferinta RO-LCG, un eveniment dedicat aplicarii cu randament ridicat in cloud si tehnologii de calcul de inalta performanta in cercetarea fizica si domenii conexe. De asemenea, compania anunta participarea la INDAGRA, cel mai mare eveniment agricol din Romania, Simpozionul International de Electronica si Telecomunicatii ISETC si evenimentul stiintific SIITME.

Gigaset AG a creat o solutie favorabila consumatorilor pentru situatii cotidiene stresante. Indiferent daca nu puteti gasi cheile de la casa sau masina, v-ati uitat geanta undeva sau nu va puteti aminti unde ati parcat masina, noul Gigaset Keeper cu alarma sa cu semnale vizuale si acustice face ca stresul in aceste situatii sa fie de domeniul trecutului.

Lufft (membru al OTT Hydromet) participa la ITS World Congress, un eveniment dedicat sistemelor inteligente de transport in Melbourne, Australia. Lufft vine cu senzorul sau rutier mobil MARWIS, noul senzor de vizibilitate VS2k, senzorul rutier integrat IRS31-Pro-UMB precum si diversi senzori de telemetrie.

Unify, brand-ul Atos pentru software si servicii de telecomunicatii a lansat OpenScape Business Pay as You Go pentru intreprinderi mici si mijlocii (IMM-uri), care permite comunicarea, colaborarea si noi moduri de lucru pentru angajati, precum si o mai mare flexibilitate a costurilor si o investitie initiala mai mica in comparatie cu modelele traditionale CAPEX de stabilire a preturilor.

Aspect Software, cel mai mare furnizor international de solutii de centre de contact in cloud si optimizare a interactiunii cu clientii a anuntat ca Aspect Via este castigatoare a Ventana Research Technology Innovation 2015 pentru Customer Excellence. Premiile Ventana Research Technology Innovation recunosc furnizorii de tehnologii care au introdus inovatii notabile in tehnologie care ajuta la avansarea in afaceri si IT.

Dassault Systemes, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial in software si solutii de design 3D a anuntat lansarea a solutiei pentru industrie “Design for Fabrication” pentru arhitectura, inginerie si constructii. Arhitecti, ingineri, contractori, meseriasi si producatori de materiale de constructii au acum acces la un mediu colaborativ digital in cloud pentru proiecte civile si constructii.

Ericsson a acumulat mai mult de 2.500 de ore de continut de la distribuitori internationali, inclusiv Viacom (MTV, BET, Nickelodeon), MGM, CBS, Al Jazeera, DHX Media si Mattel. Titlurile includ francize TV de mare succes la nivel global, impreuna cu o serie de filme premium de la Hollywood.

Dialogic, un furnizor de aplicatii optimizate pentru cloud si de infrastructura pentru furnizorii de servicii, intreprinderi si dezvoltatori a anuntat ca Partitionware Limited, un furnizor important de solutii inovatoare de retele pentru industria de telecomunicatii, a implementat Dialogic DSI Signaling Transfer Point (STP) ca parte a portofoliului sau de servicii de administrare pentru operatorii de relete de telecomunicatii.

Cisco a anuntat ca are rolul de a restabili si de a reconstrui structura Backbone a Irakului, o retea optica pe mai multe straturi care se intinde pe ruta terestra din Irak in Turcia.

Parlance Corp., un furnizor important de solutii cu operatori virtuali si agenti pentru intreprinderi, a anuntat ca solutia sa Operator Assistant este compatibila cu solutiile cheie de interes al clientilor sau al echipei de la Avaya, un furnizor global de sofware, sisteme si servicii de comunicatii business.

Snom Technology AG, lider producator de telefoane IP de afaceri si furnizor de top din Europa de telefoane IP la nivel mondial, va sprijini doi dintre cei mai importanti parteneri ai sai si va afisa cele mai recente telefoane Snom IP la SMAU Milan 2016. Intregul portofoliu de produse Snom, inclusiv cele mai recente produse D345, D315 si D745 vor fi disponibile la expozitie.

Hughes Network System, lider global in solutii si servicii de banda larga prin satelit, a anuntat lansarea unui nou serviciu de telefonice rentabil si de inalta calitate pentru afaceri mici in S.U.A. ca o noua caracteristica a programului sau de internat HughesNet Business. HughesNet este lider de servicii de internat prin satelit, oferind intreprinderilor mici servicii fiabile de internet si voce la nivel national, indiferent de locul in care se afla.

Noutățile BEIA Consult sunt disponibile și pe website www.beiamag.ro pagina Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania

HUGHES broadband satellite networks and services

LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania

Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro