BEIA Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna octombrie

BEIA Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta  stirile din luna octombrie, impreuna cu partenerii sai OTT Hydromet / Adcon / Lufft, Siemens Enterprise Communications – Unify, 3DS Dassault Systemes / Exalead, Gigaset, Panasonic, Cisco si Dialogic.

 

BEIA Consult a participat in luna octombrie la urmatoarele evenimente:

– IMWorld 2017, cea mai mare expozitie B2B pentru solutii IT si Digital in SEE.

– Weather, climate and society – organizat de catre Institutul de Cercetare al Universitatii Bucuresti, Agentia Nationala de Mediu si Asociatia Romanana de Meteorologie.

– INDAGRA B2B, un eveniment de matchmaking organizat de EEN prin Agentia de Dezvoltare Regionala Sud Muntenia in cadrul targului international INDAGRA.

A doua editie a evenimentului Smart City Industry Awards, organizata de Asociatia Romana pentru mobilitate si orase inteligente.

– Forum for Innovation organizat de catre Ministerul de Cercetare si Inovare la Palatul Parlamentului, cu suport din partea Asociatiei Romane pentru Transfer Tehnologic si Inovare si Consiliul National al IMM-urilor.

– CTIF-SEE, organizat in campusul Universitatii Politehnica, sub coordonarea profesorului Ramjee Prasad (CTIF-Global).

 

De asemenea compania a participat la urmatoarele conferinte:

– Aerospace Europe CEAS 2017, organizata la Palatul Parlamentului si avand temele aliniate cu cele a International Council of the Aeronautical Sciences (ICAS) si International Astronautical Federation (IAF). BEIA a prezentat articolul “Concurrent engineering and fast-mapping/crowd-mapping using IoT, Big Data and Cloud Computing”.

– OWASP Bucharest AppSec Conference 2017 ce a avut ca obiectiv ridicarea gradului de constientizare cu privire la securitatea aplicatiilor si aducerea de continut de securitate de inalta calitate, furnizat de profesionisti renumiti in Europa.

A treia editie a EAI International Conference on Future Access Enablers of Ubiquitous and Intelligent Infrastructures (Fabulous 2017), ce a adus impreuna cercetatori proeminenti din mediul academic si industrie, inovatori si antreprenori in domenii largi ale viitoarelor retele fara fir, trairea ambientala si asistata si infrastructurile inteligente.

 

Lufft (membru al OTT Hydromet) a dezvoltat un senzor radar de precipitatii pentru a detecta rapid, fiabil si fara intretinere, tipurile si intensitatea de precipitatii, cu o rezolutie de 0,01mm. Folosind un radar Doppler de 24 GHz, WS100 masoara viteza tuturor formelor de apa condensara care pot fi observate pe suprafata pamantului sau in atmosfera, inclusiv ploaie, zapada, gheata, zapada si grindina.

 

Unify, brand-ul Atos pentru software si servicii de telecomunicatii a anuntat noi imbunatatiri ale platformei sale de marketing pentru parteneri, Digital Channel, care sunt concepute pentru a ajuta partenerii sa isi optimizeze eforturile de marketing digital cu Unify. Disponibila pentru toti partenerii, platforma Digital Channel face acum mai usor si mai intuitiv pentru parteneri sa execute initiative strategice de marketing – de la e-mail simplu la co-branded si campanii digitale complet – pentru a stimula cresterea cererii..

.

Dassault Systemes, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial in software si solutii de design 3D a anuntat semnarea unui acord definitiv pentru a achizitiona partenerul No Magic Incorporated, o companie globala de solutii axata pe modelarea sistemelor bazate pe modele si modelarea arhitecturii pentru software si siteme. No Magic are sedii in Allen, Texas si alte birouri in Lituania si Thailanda.

 

Gigaset permite conectarea inteligenta a sistemului de alarma Gigaset Smart Home, cu un sistem digital de control vocal care poate fi utilizat acum ca panou de control pentru sistemul de alarma Gigaset prin integrarea a Google Assistant.

 

Panasonic, a achizitionat Arimo, Deep Learning Innovator, pentru a accelera cresterea afacerilor cu solutii bazate pe AI/ IoT. Clasata printre cele mai inovatoare companii din domeniul stiintei datelor de catre Fast Company Magazine in 2016, Arimo dezvolta produse in domeniul AI si IoT pentru aplicatii comerciale si de fabricatie care sustin aplicatii mari de date si deep learning.

 

Cisco ofera telemetrie de retea si optiuni de performanta de neegalat, pastrand, de asemenea, investitiile in tehnologia clientilor. Cisco MDS 9132T este eficient din punct de vedere al costurilor si are un comutator de stocare de 32Gbps, care ofera telemetrie incorporata pentru medii de memorie flash, senzori de telemetrie incorporati pentru streaming pe modulul Cisco MDS 9700 32G si multe altele.

 

Dialogic, un furnizor de aplicatii optimizate pentru cloud si solutii de infrastructura pentru furnizori de servicii, intreprinderi si dezvoltatori, a anuntat disponibilitatea generala a Dialogic PowerMedia XXMS Release 3.5, o imbunatatire a serverului media al companiei, adaugand o serie de capabilitati media imbunatatite care ofera aplicatii voce si video pentru furnizorii de servicii.

 

 

Noutățile BEIA Consult sunt disponibile și pe website www.beiamag.ro pagina Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania

HUGHES broadband satellite networks and services

LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania

Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro