Beia Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna mai

Beia Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta  stirile din luna mai, impreuna cu partenerii sai OTT Hydromet / Adcon / Lufft, Siemens Enterprise Communications – Unify, Aspect Software, Panasonic, 3DS Dassault Systemes / Exalead, Lancom Systems, Alcatel-Lucent, Media5 Mediatrix, Dialogic, Snom, Cisco si KEYMILE.

 

Beia Consult anunta proiectul inovativ InCloudInG (Inter-Cloud Identity Governance) care va oferi un ecosistem modular si consistent de module software pentru a permite gestionarea robusta a identitatii si a accesului la aplicatiile care ruleaza intr-un mediu extins a mai multor furnizori de cloud. De asemenea, BEIA va gazdui un eveniment despre solutii de telecomunicatii in Cloud, la sediul companiei pe 26 mai.

 

Lufft, membru  al OTT Hydromet, a anuntat ca este disponibila o noua actualizare a firmware-ului pentru anemometrele lor cu ultrasunete VENTUS si V200A. Noul update a schimbat rata unitatii de iesire din secunde in milisecunde, a rezolvat erorea iesirilor analogice si alte bug-uri de masurare.

 

Unify, brand-ul Atos pentru software si servicii de comunicatii, a lansat noi programe si oferte de accelerare a cresterii canalului de parteneri business la evenimentul anual Unify Partner Conference, care a avut loc recent in Barcelona, Spania. Adresandu-se unui public format din mai mult de 250 de parteneri globali, Unify a reafirmat angajamentul sau continuu de a fi cel mai viabil partener in industria de comunicatii si colaborari. BEIA anunta oferta speciala pentru upgrade la OpenScape Business pana la 30 septembrie 2016.

 

Aspect Software, cel mai mare furnizor international de solutii de centre de contact in cloud si optimizare a interactiunii cu clientii, a anuntat Aspect Mila, un nou asistent interactiv, care redefineste modul in care supervizotii si agentii din centrele de contact interactioneaza cu aplicatiile de optimizare si reciproc. Aspect Mila este o integrare a Aspect CXP si a tehnologiilor Aspect de intelegere a limbajului natural.

 

Panasonic si Siemens depun eforturi pentru avansarea comuna a productiei digitale pentru industria de electronice. Accentul este pus pe linia standardizata de concepte de integrare, pe care partenerii intentioneaza sa o dezvolte nu numai pentru linii de productie individuale, ci si drept concepte generale de integrare pentru toate etapele de proces din fabrici, precum si ca standarde de automatizare la nivel de companie pentru retelele de productie distribuite la nivel global.

 

Dassault Systems, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial in software si solutii de design 3D, a anuntat ca European Spallation Source ERIC (ESS), un proiect de cercetare fondat si operat de un parteneriat de tari europene, foloseste platforma 3DEXPERIENCE pentru a construi cel mai important centru de cercetare de neutroni din lume in Lund, Suedia. De asemenea, compania a anuntat ca si-a extins parteneriatul strategic cu NIAEP, compania de stat Rosantom, lider rus in centrale nucleare in Rusia si in strainatate.

 

LANCOM Systemes, lider German in producerea de solutii de retea pentru sectoarele publice si private isi promoveaza acum produsele si in Marea Britanie, prin intermediul distribuitorului Westbase Technology Ltd. Acest lucru ofera un acces mai mare companiei pe piata ICT internationala in crestere si o aduce mai aproape de furnizori aditionali de sisteme, in calitate de clienti pentru reteaua de produse de backdoor-free fabricate si proiectate in Germania. Westbase Technology va comercializa intreaga gama de produse LANCOM in Marea Britanie.

 

Alcatel-Lucent a raportat veniturile pentru primul trimestru al anului 2016 in contextul asocierii sale cu Nokia. Veniturile trimestrului au fost 3,017 milioane de euro, o scadere de 7% fata de trimestrul de anul trecut.

 

In perioada 18 si 19 mai, orasul Nairobi (Kenya) a adunat directori seniori din domeniul telecomunicatiilor si ICT pentru a 13-a editie a Annual East AfricanCom 2016. Implicat in dezabatere in intreg domeniul de comunicatii digitale si evolutii din industrie, Media5 Corporation a colaborat cu Sintel pentru a sponsoriza aceasta editie a East AfricanCom si a prezentat solutiile sale inovative de pe piata.

 

Dialogic a anuntat ca TMC, o companie globala de servicii media integrate, a certificat compania cu “2016 INTERNET TELEPHONY NFV Pioneer Award” pentru Dialogic PowerMedia XMS MRF/MRB. Solutia PowerMedia XMS suporta capabilitati extinse de prelucrare a mass-media si este utilizat de catre furnizorii si dezvoltatorii de servicii si aplicatii pentru a impulsiona noua generatie de media si serviciile cu valoare adaugata.

 

Snom Technology AG a anuntat ca isi muta operatiunile sale americane de baza in Sillicon Valley / Bay Area si ca l-a promovat pe Tommy Lee pentru a deveni seful companiei Snom Inc, filiala detinuta in totalitate.

 

Cisco si Roku Inc. au anuntat o colaborare pentru a integra solutia de protectie pentru serviciile video Cisco Videoguard Everywhere pentru televizoarele si playere-le Roku. Cisco Videoguard permite operatorilor TV sa securizeze distribuirea de continut catre o gama larga de dispozitive, care acum include si playere-le si televizoarele Roku.

 

KEYMILE va prezenta gama sa de produse XMC20, inclusiv criptarea end-to-end, la CommunicAsia 2016, din 31 mai pana pe 2 iunie, in Singapore. Operatorii de retele de telecomunicatii in situatii critice reprezinta grupul tinta. Bazandu-se pe tehnologia facuta in Germania, acestia vor fi in masura sa creeze o baza extrem de fiabila si sigura pentru infrastructura lor din urmatoarele cateva decenii.

 

Noutățile BEIA Consult sunt disponibile și pe website www.beiamag.ro pagina Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania

HUGHES broadband satellite networks and services

LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania

Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro