Beia Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna mai

Beia Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta  stirile din luna mai, impreuna cu partenerii sai OTT Hydromet / Adcon / Lufft, Siemens Enterprise Communications – Unify, Aspect Software, 3DS Dassault Systemes / Exalead, Ericsson, Cisco, LANCOM, Snom, Innovaphone si Dialogic.

 

Beia Consult a participat la AgriPlanta-Romagrotec, cea mai mare expozitie agricola din România ce serveste ca platforma de comunicare intre fermieri si furnizorii de input-uri pentru agricultura. De asemenea, compania a organizat un seminar despre solutii de comunicatii in cloud ca parte a evenimentului Bucharest Techweek. Beia implementeaza solutia Unify Circuit pentru a gestiona comunicarea si colaborarea in echipa, oferind un spatiu virtual de intalnire printr-o singura aplicatie.

 

Lufft (membru al OTT Hydromet) a anuntat un nou instrument de masurare pentru serviciile metereologice, aeroporturi, depozite de intretinere a drumurilor si regiuni unde au loc sporturi de iarna, precum si pentru productia de energie regenerabila: SHM31 masoara adancimea zapezii pana la 15 metri in doar cateva secunde. Acesta este succesorul testat si de incredere al SHM30 care face parte din gama de senzori optici Lufft din 2014.

 

Unify, brand-ul Atos pentru software si servicii de telecomunicatii a fost recent recunoscut ca lider in industrie in primul eveniment Aragon Research Globe pentru Colaborare si Comunicatii Unificate.

 

Aspect Software, cel mai mare furnizor international de solutii de centre de contact in cloud si optimizare a interactiunii cu clientii, a anuntat Aspect Via WFM, versiunea imbunatatita bazata pe cloud a solutiei de management al fortei de munca. Solutia Aspect Via, CEC (Customer Engagement Center) a companiei, stalpul de rezistenta al portofoliului cloud Aspect, este un set complet  de servicii pentru clienti, cu experiente personalizate ce creeaza interactiuni adaptate in timp util si bazate pe cautare, indiferent de canal. Odata cu introducerea Aspect Via WFM, Aspect incepe sa furnizeze componente independente Aspect Via, primul CEC din industrie.

 

Dassault Systemes, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial in software si solutii de design 3D si Sogeti High Tech, o filiala a Capgemini Group dedicata ingineriei industriale si inovatiilor tehnologice, au anuntat ca au intrat in negocieri pentru a semna un parteneriat cu scopul dezvoltarii de proiecte. Parteneriatul  va oferi companiilor din industria aerospatiala si de aparare, energie si transport, solutii integrate pentru a explora si implementa utilizarea productiei de aditivi in aplicatii industriale.

 

Ericsson si Batelco au efectuat primul studiu 5G al Bahrain care urmareste sa stimuleze inovarea in aplicatiile IoT utilizand tehnologia de telefonie mobila de ultima generatie. Procesul a fost efectuat la sediul Batelco in cadrul evenimentului 5G Forum si a demonstrat capabilitati de 5G intr-un mediu real si intr-o retea live, inclusiv teste de viteza, latenta si directie a fasciculului atingand o viteza record de 25 Gbps.

 

Cisco se asteapta ca pana la 50 de miliarde de dispozitive conectate sa fie pornite, semnaland o masa critica in realizarea promisiunii Internet of Things (IoT). Compania isi asuma un rol lider in asigurarea acestei promisiuni – si a compensarii riscurilor – prin introducerea aplicatiei Cisco IoT Threat Defense. Aceasta solutie arhitecturala si de servicii cuprinzatoare segmenteaza dispozitivele din retea pentru a oferi o protectie adaptabila si extensibila pentru organizatii la scara IoT. Prima utilizare a Threat Defense este de a asigura servicii vitale in ingrijirea medicala avansata, producerea si livrarea de energie electrica si productie automata.

 

LANCOM Systems, producatorul german de solutii de retea pentru sectorul public si privat, continua sa-si extinda gama de switch-uri cu seria LANCOM GS-2328. Aceste switch-uri Gigabit reprezinta o componenta de inalta performanta pentru infrastructurile de retea moderne pentru orice industrie sau aplicatie. Optional, aceste modele pot fi configurate si gestionate automat din LANCOM Management Cloud prin intermediul retelelor definite prin software (SDN). Acest lucru face ca manipularea chiar si a celor mai complexe infrastructuri de retea multi-site sa fie extrem de usoara si eficienta.

 

Snom Technology, principalul producator de telefoane IP pentru sectorul privat a anuntat ca a selectat KOMSA Polska ca distribuitor pentru Polonia. Parteneriatul va asigura ca vanzatorii, furnizorii de servicii si clientii business din Polonia sa aiba cel mai bun acces posibil la portofoliul complet de produse Snom.

 

Innovaphone a anuntat ca specialistul in comunicare business profesionala Sindelfingen a testat innovaphone PBX in laboratorul Telekom 3rd Party Lab in Bonn. Conexiunile IP necesare pentru testele de compatibilitate au fost furnizate de Telekom. Solutia innovaphone pentru telefonie IP si comunicatii unificate Innovaphone PBX a fost testata pentru interoperabilitatea sa cu conexiunea IP a Telekom: experimentul a avut succes.

 

Dialogic, un furnizor de aplicatii optimizate pentru cloud si solutii de infrastructura pentru furnizori de servicii, intreprinderi si dezvoltatori a anuntat ca va organiza o serie de evenimente de jumatate de zi fiecare, numita Application to Innovation Summit (A2I) pentru a prezenta modalitati de implicare a clientilor prin combinarea comunicatiilor in timp real cu IoT, inteligenta artificiala si cele mai noi tehnologii de pe piata.

 

 

Noutățile BEIA Consult sunt disponibile și pe website www.beiamag.ro pagina Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania

HUGHES broadband satellite networks and services

LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania

Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro