Beia Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna iunie

Beia Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta  stirile din luna iunie, impreuna cu partenerii sai OTT Hydromet / Adcon / Lufft, Siemens Enterprise Communications – Unify, Aspect Software, 3DS Dassault Systemes / Exalead, Ericsson, Cisco, LANCOM, Snom si Dialogic.

 

Beia Consult este incantata sa anunte noile proiecte aparute: CitiSim, 3DSafeguard, ALADIN. Scopul general al CitiSim este de a proiecta si implementa o platforma inovativa pentru ecosistemul Smart City. Proiectul va oferi dezvoltatorilor un set de servicii, standarde si instrumente pentru dezvoltarea de aplicatii pentru orase inteligente. 3DSafeguard propune o solutie care sa permita constientizarea situatiei in timpul operatiunilor de salvare, a interventilor facute de politie sau in cazul incendiilor, care va spori eficienta coordonarii si va reduce greselile in luarea de decizii. Proiectul este sustinut de 14 utilizatori finali de diverse tipuri: autoritati publice, departamente de stingere a incendiilor, politie si salvare, asociatii de siguranta publica si companii private de securitate care opereaza in intreaga lume. ALADIN va imbunatatii functiile de gestionare a sigurantei pentru furnizarea de servicii de navigatie aeriana, asigurand ca toate riscurile de siguranta vor fi identificate, evaluate si reduse la un nivel acceptabil deoarece, in cadrul aplicatiilor recente, nu exista instrumente de securitate cibernetica integrate pentru comunicatiile aeroportuare.

 

Lufft (membru al OTT Hydromet) a anuntat ca senzorul activ rutier ARS31Pro-UMB va fi instalat la aeroportul Schiphol din Amsterdam. Prima faza este in desfasurare si reprezinta introducerea senzorilor ARS31 pe pista de decolare ‘Kaagbaan’. Mai departe, in acest an senzorii vor fi plasati la toate terminalele. Senzorul de vreme ARS31Pro-UMB este montat in carosabil pe suprafata de rulare si masoara temperatura de inghet prin intermediul racirii si incalzirii suprafatei senzorului.

 

Unify, brand-ul Atos pentru software si servicii de telecomunicatii si MicroAutomation, un lider recunoscut in solutii 9-1-1, colaboreaza pentru a aduce cea mai inovatoare solutie NextGen 9-1-1 la baza fortelor aeriene Tinker in Oklahoma City, OK. Solutia CallCenter Millennium E9-1-1 produsa de MicroAutomaton, a fost re-certificata cu succes pentru a functiona cu solutia Unify OpenScape Voice de catre Departamentul Apararii al Statelor Unite ale Americii.

 

Aspect Software, cel mai mare furnizor international de solutii de centre de contact in cloud si optimizare a interactiunii cu clientii, a anuntat ca Allianz Assurance PCL, una din entitatile de operare ale Allianz Group, cea mai mare companie de servicii financiare din lume, a inceput sa isi imbunatateasca veniturile si productivitatea, ridicand in acelasi timp nivelurile de satisfactie ale clientilor prin implementarea Aspect Unified IP.

 

Dassault Systemes, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial in software si solutii de design 3D si Airbus APWorks GmbH, o filiala a companiei Airbus specializata in tiparirea 3D a metalului, au anuntat ca au incheiat un parteneriat de colaborare pentru avansarea utilizarii productiei de aditivi la scara larga in industria aerospatiala si de aparare. Colaborarea va permite cu ajutorul platformei 3DEXPERIENCE a Dassault Systemes si expertizei de productie a APWorks dezvoltarea de noi evolutii in validarea virtuala a procesului de fabricare a aditivilor.

 

Ericsson a publicat ultimul raport ConsumerLab – Merged Reality – care dezvaluie cum consumatorii asteapta realitatea virtuala (VR) si realitatea augmentata (AR) sa fuzioneze cu realitatea fizica si ca 5G va fi o tehnologie cheie pentru ca astfel de experiente sa devina mainstream. Raportul arata ca atunci cand granitele dintre perceptia oamenilor despre realitatea fizica si cea virtuala incep sa se estompeze, acest lucru ar putea avea un impact drastic asupra vietii si a societatii.

 

Cisco a dezvaluit solutii de retea bazate pe intentii care reprezinta una dintre cele mai importante progrese in retele online pentru companii. Introducerea este punctul culminant al viziunii Cisco de a crea un sistem intuitiv care anticipeaza actiunile, opreste amenintarile de securitate detectate si continua sa evolueze si sa invete. Aceasta va ajuta companiile sa deblocheze noi oportunitati si sa rezolve o parte din problemele dintr-o era de crestere a conectivitatii si a tehnologiilor distribuite.

 

LANCOM Systems, producatorul german de solutii de retea pentru sectorul public si privat, a anuntat ca isi extinde portofoliul VPN cu un router bazat pe software pentru operarea directa in medii virtualizate. LANCOM vRouter este prima solutie router/ gateway VPN a companiei care functioneaza atat in retele conventionale, cat si in medii Cloud.

 

Snom Technology, principalul producator de telefoane IP pentru sectorul privat deschide sezonul de vara cu o reducere puternica a pretului, de pana la 15%. Aceasta scadere a preturilor este posibila in principal deoarece marca premium va fi de acum fabricata de catre compania VTech, care a achizitionat Snom la sfarsitul anului 2016. Lista de preturi reduse va intra in vigoare din 6 iulie 2017.

 

Dialogic, un furnizor de aplicatii optimizate pentru cloud si solutii de infrastructura pentru furnizori de servicii, intreprinderi si dezvoltatori a anuntat ca Tiesse, un lider in conectivitatea si managementul solutiilor M2M (Machine to Machine) din Italia si de asemenea, client din 1998, a atins un punct semnificativ in dezvoltarea serverului de acces la distanta Tiesse XB1000 Remote Access Server, ajungand la 500.000 de puncte de legatura. De la inceput, Tiesse a selectat placile media Dialogic Diva, cu o interfata PRI ca o componenta cheie a produsului XB1000, ce ofera clientilor o solutie modulara si scalabila pentru a interactiona cu aplicatiile de monitorizare la distanta dintr-o gama larga de sectoare de piata, inclusiv energie, jocuri si finante.

 

 

Noutățile BEIA Consult sunt disponibile și pe website www.beiamag.ro pagina Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania

HUGHES broadband satellite networks and services

LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania

Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro