Beia Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna iulie

Beia Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta  stirile din luna iulie, impreuna cu partenerii sai Gigaset, OTT Hydromet / Adcon / Lufft, Siemens Enterprise Communications – Unify, Aspect Software, Panasonic, 3DS Dassault Systemes / Exalead, Alcatel-Lucent, Media5 Mediatrix, Dialogic si KEYMILE.

Beia Consult a participat la a cincea editie a conferintei Danube Financing Dialogue care a avut loc in Bratislava, un eveniment care serveste drept platforma de match-making pentru finantatorii de proiecte si institutiile ce au nevoie de finantare. De asemenea, compania a instalat un sistem de telemetrie pentru vita de vie la Avincis, o crama care doreste sa combine traditia familiei si experienta locala cu tehnologii moderne si creativitatea specialistilor din zilele noastre.

Gigaset a fost ales de UNICEF pentru a oferi un pachet complet de servicii de telefonie pentru noile sale birouri. Organizatia UNICEF si-a mutat recent sediul din Voorbung in The Hague. Aceasta a solicitat IconneCT4u, furnizor de solutii de comunicare si Gigaset Pro pentru a furniza servicii de telefonie, care sunt pe deplin in conformitate cu cerintele din noile sale birouri, formate exclusiv de statii flexibile de lucru pe trei etaje diferite.

Cu o crestere tot mai mare a preciziei de masurare a zgomotului (clasa I, calibrat), descrierea situatiei climatice devine necesara. Prin utilizarea senzorului de vreme WS600 de la Lufft (membru a OTT Hydromet) si a altor membrii WS, o varietate de parametri pot fi masurati cu un singur senzor meteo compact.

Unify, brand-ul Atos pentru software si servicii de comunicatii, a anuntat un nou acord de distributie cu NTS Direct in America de Nord. O filiala detinuta in totalitate de Paragon Communications, NTS Direct este un furnizor de servicii complete de marketing, inginerie si suport tehnic pentru colaborarea intreprinderilor si solutii de telecomunicatii. Serviciile NTS Direct sunt in mai mult de 6.500 de sedii ale clientilor din Bolton, Massachusetts si centre de distributie din Dallas si Chicago.

Aspect Software, cel mai mare furnizor internaţional de soluții de centre de contact în cloud și optimizare a interacțiunii cu clienții, a anunţat ca Kobie Marketing, lider recunoscut in marketing de loialitate si pionier in industrie a selectat solutia cloud Aspect pentru centre de contact, ZipwireTM si EQTM Workforce ManagementTM Cloud pentru a fi instalate. Cu Zipwire, Kobie va fi in masura sa ofere experiente self-service omni-channel prin chat, e-mail, SMS, social media si voce. WFM Cloud se va asigura ca agentii potriviti, cu aptitudinile potrivite sunt disponibili in momentele potrivite pentru a servi clientii.

Panasonic a anuntat recent ca societatea a inceput sa accepte cereri pentru solutiile robotizate ce folosesc Pepper din 8 iulie 2016.

Dassault Systems, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial în software și soluții de design 3D, felicita echipa Solar Impulse pentru finalizarea istorica si de succes a zborului in jurul lumii fara combustibil. Avionul Solar Impulse 2 a aterizat in Abu Dhabi pe 26 iulie 2016, punctul de plecare initial al calatoriei de 43.000 de kilometri care a inceput pe 9 martie 2015.

ALE, care functioneaza sub marca Alcatel-Lucent Enterprise, introduce o noua capabilitate inovativa a telefoniei mobile pentru a ajuta angajatii sa comute intre dispozitive de comunicare simplu si rapid in mediul de lucru de astazi. TheOpenTouch Contactless Call Shift utilizeaza tehnologia NFC (Near Field Communication) pentru a permite angajatilor sa transfere perfect un apel activ de la un dispozitiv la altul, intre un telefon mobil personal sau orice telefon de birou al companiei ca dispozitiv ales pentru apeluri de afaceri.

Media5 Corporation a semnat doua noi contracte cu distribuitori din Brazilia. Velans/Phonoway si SigmaOne ofera acces intregii tari pentru dispozitivele Mediatrix si Media5-fone prin retelele lor de re-seller. Aceasta asigura faptul ca produsele si serviciile Media5 sunt disponibile pentru clientii care cauta produse de calitate inalta de comunicatii IP fiabile, cum ar fi controlere Session Border, gateway-uri media, adaptoare de voce analogice si digitale si SoftClients SIP.

Dialogic, un furnizor de aplicatii optimizate pentru cloud si de infrastructura pentru furnizorii de servicii, intreprinderi si dezvoltatori, a anuntat ca aplicatia Dialogic PowerVille Visual IVR (VIVR) a castigat LTE & 5G World Award for Most Innovative LTE Application or Service.

KEYMILE, furnizorul principal de soluţii în domeniul comunicaţiilor critice, a anuntat ca Rolf Unterberger a preluar functia de CEO in echipa de management KEYMILE. El are o experienta vasta in domeniul retelelor de comunicatii de misiune critica si va continua sa conduca strategia de crestere a companiei KEYMILE.

Noutățile BEIA Consult sunt disponibile și pe website www.beiamag.ro pagina Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania

HUGHES broadband satellite networks and services

LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania

Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro