Beia Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna iulie

Beia Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta  stirile din luna iulie, impreuna cu partenerii sai OTT Hydromet / Adcon / Lufft, Siemens Enterprise Communications – Unify, Aspect Software, 3DS Dassault Systemes / Exalead, Gigaset, Cisco, LANCOM, innovaphone si Dialogic.

 

Beia Consult a castigat in cadrul licitatiei organizate de Autoritatea Nationala Fitosanitara (ANF) un contract de mentenanta a sistemului AgroExpert alcatuit din echipamente ADCON Telemetry. ANF are ca obiectiv protectia mediului si sanatatea plantelor pentru sustinerea si competitivitatea agriculturii in Romania si monitorizarea calitatii produselor de protectie a plantelor si controlul produselor de protectie a plantelor la comercializare si utilizare.

 

De asemenea, compania a participat la conferinta “Ele au reusit!” organizata de ELITE Business Women unde George Suciu a tinut un discurs despre experienta sa in afaceri si proiecte europene, prezentand astfel proiectul SoMeDi (Social Media And Digital Interaction Intelligence), prevazut ca fiind o unealta importanta pentru atreprenorii din zona de e-commerce/ marketing si industria de recrutari si o platforma utila pentru tinerii ce isi doresc sa isi construiasca o cariera de succes.

 

Un alt proiect important in care Beia este partener este ESTABLISH (Environmental Sensing To Act for a Better quality of Life: Smart Health). Acesta are ca obiectiv sa asigure independenta fata de personalul medical specializat in recuperare si reabilitare a persoanelor vulnerabile (copii, femei, varstnici) prin dezvoltarea de aplicatii software ce vor colecta date despre mediul inconjurator si persoane atat prin senzori de interior si de exterior, cat si prin senzori comportamentali.

 

Lufft (membru al OTT Hydromet) a scris un white paper intitulat “Aviation Weather: Reduce Risk in Takeoff & Landing Assessment” despre modul in care companiile din industria aerospatiala isi pot imbunatati atat securitatea cat si eficienta in TALPA cu ajutorul noii tehnologii de masurare MARWIS pentru detectia starii vremii la suprafata pistelor.

 

Unify, brand-ul Atos pentru software si servicii de telecomunicatii a organizat recent conferinta anuala Unify Partner Conference (denumita “Advance: Choose your next move”), care a avut loc anul acesta la Monte Carlo, unde compania a prezentat noi solutii si programe pentru accelerarea cresterii afacerii partenerilor sai. De asemenea, Unify si o componenta cheie a Atos Digital Workplace, a introdus OpenScape Cloud, o noua oferta, furnizand comunicatie si mediu de colaborare bazate pe cloud pentru locurile de munca digitale existente in prezent. OpenScape Cloud este o solutie foarte flexibila si usor de personalizat care permite organizatiilor sa colaboreze mai eficient, conducand astfel la cresterea productivitatii.

 

Aspect Software, cel mai mare furnizor international de solutii de centre de contact in cloud si optimizare a interactiunii cu clientii, a anuntat ca TMC, o companie media globala integrata, i-a acordat premiul “2017 Communications Solutions Product of the Year” pentru Aspect Via Enterprise. Aceasta este unul dintre cele mai ravnite premii ale TMC, ce recunoaste numai produse si servicii exceptionale.

 

Dassault Systemes, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial in software si solutii de design 3D si Boeing, o companie aerospatiala, si-au extins parteneriatul. Boeing va extinde implemetarea produselor Dassault Systemes in programele sale comerciale de aviatie, spatiu si aparare, pentru a include platforma Dassault Systemes 3DEXPERIENCE.

 

Gigaset s-a stabilit pe piata de smart home de la inceputul anului oferind un sistem de alarma flexibil si inteligent pentru toata lumea inca din 2012. Acum compania isi extinde portofoliul prin integrarea sistemului foarte popular de iluminare Philips Hue. Prin urmare, Gigaset va permite conectarea inteligenta cu alte surse de lumina Philips Hue ce sunt activate in caz de alarma, de exemplu, ca raspuns la incercarea de intrare prin efractie sau in cazul detectarii de fum.

 

TIM si Cisco au lansat un proiect ce va transforma reteaua Optical Packet Metro (OPM) a TIM, infrastructura care colecteaza si agrega traficul de la liniile fixe si mobile si conexiunile companiei. Proiectul reprezinta un pas important in evolutia tehnologica a retelei IP a firmei TIM, deoarece implementeaza noi mecanisme de automatizare si o noua tehnologie de retea definita prin software pentru a permite o mai mare eficienta operationala si definirea noilor modele de afaceri care pot facilita adoptarea tehnologiei 5G.

 

LANCOM Systems, producatorul german de solutii de retea pentru sectorul public si privat, isi extinde gama de routere celulare LTE/ 4G cu un nou dispozitiv din seria 700. LANCOM 730-4G suplimenteaza infrastructurile de retea cu LTE/ 4G. In combinatie cu routerele LANCOM, acesta este ideal pentru scenarii inteligente de rezerva.

 

Innovaphone, specialistul din Sindelfingen in domeniul comunicatiilor corporative profesionale, a scris un white paper orientat practic, numit “Anyplace Workplace”, care pune in lumina cele mai importante intrebari privind solutiile moderne de comunicare. De asemenea, se discuta despre schimbarile care apar deja in ceea ce priveste comunicarea la “locul de munca 2030”.

 

Dialogic, un furnizor de aplicatii optimizate pentru cloud si solutii de infrastructura pentru furnizori de servicii, intreprinderi si dezvoltatori a anuntat ca TMC, o companie media globala integrata, a premiat atat Dialogic PowerVille Visual IVR (VIVR), cat si PowerVile Voicemail (VM) cu premiul “2017 Communications of the Year”.

 

 

Noutățile BEIA Consult sunt disponibile și pe website www.beiamag.ro pagina Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania

HUGHES broadband satellite networks and services

LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania

Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro